2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Barátok közt sztárja veri az összes celebet!

Egy sportversenyen celebek mérhették össze erejüket, ahol Csomor Csilla is részt vett. Mivel golf terén nem kell a szomszédba mennie, így mindenkit maga mögé utasított.
2009. szeptember 23. szerda 08:29 - HírExtra
Celeb versenyt rendeztek a zöld gyepen, pontosabban golfozniuk kellett a vállalkozó szellemű sztároknak. Így került Csomor Csilla is a pályára, de neki annyira nem tetszett ez a közös mókázás. A Barátok közt egykori sztárja magasabb szinten űzi a golfot, mint társai, így nem tudott felhőtlenül szórakozni.

„Nekem nem ez a challenge, hiszen számomra már az amatőr versenyeken való megmérettetés az igazi kihívás. Mindazonáltal igyekszem ezen is jól teljesíteni címvédőként is, mivel mióta részt veszek ezeken a típusú rendezvényeken, mindig dobogós voltam.” – mesélte büszkén Csomor Csilla, aki nem tudott olyan celebet mondani, akitől tartana, hogy letaszítja a trónról.

Nem ez a legjobb reklám a golfnak

A színésznő szerint egyébként ez a promóciós játék, érthető okokból nem mutatja meg a golf igazi oldalait. Talán ezért sem örült a bohóckodásnak, mert ő teljesen más szemszögből közelíti meg ezt a sportágat.

„Én már másban szeretnék kitűnni meg ügyesebb lenni, de a mai versenyen is sok minden múlhat azon, hogy kinek milyen szerencséje van.” – tette még hozzá az egykori barátok köztös, aki már negyedik éve indul az ilyen versenyeken.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját a színésznővel!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását