2024. április 27. - Zita

Mindenkit maga mögé utasított a terhes szupermodell

Az Emmy-díjátadón Heidi Klum volt a fotósok kedvence, mert mindenki a terhes szupermodellt akarta fotózni, aki szebb, mint valaha.
2009. szeptember 22. kedd 12:29 - HírExtra
Az Emmy-gálán egyöntetűen a nagy pocakos Heidi Klum volt a sztár, aki énekes férjével, Seallel vonult végig a fotósok kereszttüzében a vörös szőnyegen. Elárulta a német szupermodell, hogy miért is jó terhesen díjkiosztóra járni.

„Azért szeretek várandósan eseményre menni, mert nem kell behúznom a hasamat.” – mesélte viccesen a modell, akinek gyönyörű, fekete uszályos ruháját Georgina Chapman tervezte. A díjátadó egyébként némileg nyomott hangulatban zajlott, nehéz évet zárt ugyanis az amerikai tévés világ.

Szegényes díjátadó


Hiába ért véget a forgatókönyvírók sztrájkja, a fellendülés nem érkezett meg, a gazdasági válság újabb visszaesését hozott. Ennek ellenére a papírforma győzött, nem sok meglepetés érte az embereket. A legtöbb nyertes sorozat Magyarországon nem látható, az itthon kedvelt sorozat sztárok díjak nélkül távoztak a rendezvényről vasárnap este.

Kiefer Sutherland, a 24 sztárja, és Hugh Laurie a Dr. House-ból szintén nem jutott tovább a jelölésnél. Nyert azonban Glenn Close a Hatalom hálójában című sorozat főszerepéért, és Alec Baldwin a 30 Rock című sorozatért. A legtöbb díjat, szám szerint hetet, a Little Dorrit című Charles Dickens-regényből készült BBC-sorozat vitte el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását