2018. május 22. - Júlia, Rita

Baby Gabi támogatta Hajdú Pétert

Az énekesnő eredeti szakmája szerint szociális asszisztens, ezért is érzi fontosnak, hogy kiálljon a hajléktalanok mellett.
2009. szeptember 23. szerda 15:59 - HírExtra
Baby Gabi sosem titkolta, hogy mennyire a szívén viseli mások sorsát, most is újságírók, és tévé riporterek hada előtt nyilatkozott arról, hogy mennyire fontos, hogy segítsünk a fedél nélkül élő embereken. Azt sem titkolta soha az énekesnő, hogy eredeti foglalkozása szociális asszisztens, ezért is állnak közel hozzá az ilyen kezdeményezések.

Nemcsak a hajléktalanok a szívügyeim, hanem az értelmi fogyatékosok, és nyugdíjasok is. Szociálisan nagyon érzékeny vagyok ezekre az emberekre, és úgy gondolom, hogy fontos az, hogy mindenkinek adjunk esélyt.” – mesélte Baby Gabi, akivel a Tabu Tv egy hajléktalanok megsegítésére szervezett eseményen találkozott.

Több valóságshow kéne

Az énekesnő arról is beszélt, hogy Hajdú Péter hajléktalan show-ja szerinte mennyire jó ötlet volt, és nagyon örült, hogy a nézők által egy ember lakáshoz juthatott a műsorban, ezzel esélyt kapva arra, hogy visszatérjen a társadalom elfogadott rétegébe.

Jó lenne, ha több ilyen kezdeményezés lenne, mert akkor remélhetnénk, hogy télen, amikor jön a nagy hideg, majd kevesebb ember fogja életét veszíteni azért, mert a hajléktalan szállók már nem tudják őket befogadni.” – magyarázta a Baby Sisters egykori énekesnője.
Itt megtekintheti a Tabu Tv riportját az énekesnővel!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását