2024. április 27. - Zita

Csisztu Zsuzsa gyermeke egy igazi rajongó

Az új mesecsatorna partijára Csisztu Zsuzsa az egész családjával kivonult, amit kisfia, Krisztián élvezett a legjobban.
2009. szeptember 21. hétfő 15:45 - HírExtra
Hazánkba is betette lábát a Disney tv, így egy új mesecsatornát köszönthetünk a nevében. Olyan műsorokat láthatunk majd rajta, mint a külföldön nagyon népszerű Hannah Montana, akit már itthon is ismerhetnek a gyerekek.

Ennek alkalmából egy partit is tartottak a celebeknek, és gyermekeiknek. Az összejövetelre a Szépművészeti Múzeumban került sor, ahol többek közt jelen volt Csisztu Zsuzsa is, a népszerű műsorvezető.

„Az egész családdal kivonultunk, mert nagy Mickey egér mániás a fiam, Krisztián. Bár már egyszer voltunk fotózkodni nála, de annyira ellenállhatatlan volt, hogy neki oda feltétlenül vissza kellett mennie, úgyhogy szerintem most az édesapjával is megteszik ugyanezt a kört ezekben a pillanatokban.” - mesélte a magára maradt anyuka, Csisztu Zsuzsa.

A műsorvezető kisfia nem tudott egy helyben maradni


Elárulta a gyönyörű műsorvezető, hogy gyermeke még nem szokott hozzá az effajta nyüzsgéshez, így Mickey egéren kívül más nem igen érdekelte a kicsi Krisztiánt.

„Kíváncsi vagyok, hogy ő hogyan, és meddig bírja ezt az egész partit, mert ő ilyenkor annyira ezer fokon ég, elképzelhető, hogy hamarabb lemerül majd, mint ahogy azt mi várnánk.” – tette még hozzá Csisztu Zsuzsa, aki elárulta mennyire örül annak, hogy a cégnek sikerült megnyernie a Szépművészeti Múzeumot a rendezvénynek.

Itt megtekinthetik Csisztu Zsuzsával készített riportot!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását