2024. április 27. - Zita

Kovi gyászol

A pornófilmrendező elvesztette testvérét, ezért még az Erotika Expót is lemondta, a gyász miatt távol maradt a rendezvénytől.
2009. szeptember 21. hétfő 17:45 - HírExtra
Húsz éves a magyar erotika, ezért a hétvégén az Erotika Expoval ünnepelték meg ezt a szép kerek évfordulót. Egy szomorú kis felhő mégis csak beárnyékolta ezt a hétvégén. A szakmai fórumot elsősorban Kovács István képviselte volna, de ő még pénteken tájékoztatta a szervezőket, hogy testvére halála miatt nem tud jelen lenni a rendezvényen. Az 52 éves pornófilmrendező gyászáról tegnap a rendezvény házigazdája, Maya Gold adott tájékoztatást a média képviselőinek.

„Hónapok óta szervezzük az eseményt, amelynek nem titkolt célja az, hogy a színvonalas műsorok mellett szakmai fórumot is biztosítson az elmúlt húsz év legmeghatározóbb szereplőinek az erotikus szakmában, pont ezért sajnáljuk, hogy Kovi nem tud részt venni az eseményen, ám egyben mély fájdalmunkat kell kifejeznünk testvére elvesztése miatt.” - nyilatkozta Maya Gold, aki annak idején pont Kovi filmjeiben tűnt fel elsőként.

Kovács István még péntek délelőtt értesítette a Budapesti Erotika Expo és Vásár szervezőit a történtekről, és jelezte, hogy a gyász miatt nem tud találkozni a szakma neves képviselőivel, a Hungexpo "F" pavilonjában.
Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását