2024. április 26. - Ervin

Schobert Norbi és a csajok

Rubint Réka most elárulja, hogyan jött össze élete szerelmével számos romantikus üzengetés után, és hogy milyen nők próbálják folyamatosan beleártani magukat kettőjük kapcsolatába.
2009. szeptember 9. szerda 10:09 - Zelenij Linda
Kapcsolatuk egy szép októberi napon kezdődött, amikor végre valahára megtört kettejük között a jég.

„Norbi felhívott és munkát ajánlott. Háromnapos országjáró roadshow-n kellett aerobikórákat tartanunk gyerekeknek. Elvállaltam, hiszen annyi pénzt ajánlott érte, ami a kocsim egyhavi  lízing- és cascó-költségét fedezte. Egy autóban utaztunk, és rengeteget beszélgettünk” – emlékezett vissza mosolyogva Réka.

Mint kierült ez a pár nap bőven elég volt ahhoz, hogy valami szikra kipattanjon közöttük.

„A harmadik nap végén azonban valami különös érzés fogott el. Tudtam, hogy a roadshow lezárult, ám valami az érzelmek terén elindult. Hiányozni kezdtek a közös beszélgetések, az önfeledt kacagások és Norbi társasága. Kiváló alkalom nyílt arra, hog pontosítsuk az általa kitalált fitneszkazettám részleteit.”

Tehát ezzel az indokkal, Norbi és Réka elkezedett találkozgatni, ám Rékának ekkor még volt kapcsolata így ezek nem voltak igazi randevúk, hiszen szigorúan betartották a három lépés távolságot.

„Egyikükkel se lettem volna korrekt, ha két vasat tartok a tűzben. Az akkori barátom rajongott értem, Norbi pedig egyre közelebb került a szívemhez, éreztem , hogy hamarosan döntenem kell.”

A döntés pedig Réka névnapi buliján született meg, ami alatt végig smseztek, amíg Réka mobiljának akksija meg nem adta magát. Az utolsó sms ez volt:

„Ha fizikailag ott vagy, akkor miért vagy itt velem lélekben?”

„Akkor elhatároztam, reggel autóba ülök és meg sem állok Norbi házáig. Rádöbbentem, hogy ez a férfi kell nekem. Ha csak egy napig teljesedik ki a szerelmünk, akkor is akarom, hogy magamhoz ölelhessem, hogy szeressem.”

A kiteljesedés több lett pár napnál, sőt néhány hónappal később már össze is házasodtak.

„Mindketten tudtuk, hogy életre szóló, rendkívül erős, lelki kapocs alakult ki köztünk. Különleges érzelmi kapcsolat van közöttünk. A mai napig sokszor ébredek arra éjjel, hogy Norbi simogat és közben a fülembe súgja, mennyire szeret.”

Ám hiába a házasság és a gyerekek, sok nőt ez sem gátolja meg abban, hogy Norbi kegyeit vadássza.

„Norbi mindig és most is kap ajánlatokat. Üzletileg sikeres ember, ez még inkább vonzó a mostani, csillogásra és egzisztenciára vadászó lányoknak. Szánalmas, hogy ilyen világban élünk, ahol a fontos értékek elvesztek. Amikor látok szétesni egy családot, mindig belesajog a lelkem, eszembe jutnak a nagyszüleim, akik egymás kezét fogva taposták végig az életet. Én is így szeretnék visszanézni”-mondta Réka.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását