2024. április 19. - Emma

Indul a Melrose Place 2.0

Közel 10 év telt el azóta, hogy elbúcsúztunk a 90-es évek nagy sláger sorozatatától a Melrose Placetől. Ám ma este az amerikai CW TV jóvoltából végre visszatér az örök sláger, igaz ez egy remake, de találkozhatunk a múltból ismerős arcokkal. És vajon mi lett a régi nagy kedvencekkel?
2009. szeptember 8. kedd 18:13 - HírExtra
A Melrose Place című amerikai sorozatot a Daren Star készítette, amit 1992 és 1999 között vetítettek az amerikai Fox csatornán. Tulajdonképp a Beverly Hills 90210 spin-off sorozata volt, ami szó szerint mellékhajtást jelent. De tulajdonképpen csak egy újabb lehúzott bőr egy jól menő „termékről” (több példa is akadt már erre pl: Herkules; Xena; Buffy, a vámpírok réme; Angel).

Heather Locklear(1993-1999 között játszott a sorozatban, ahol Amandát alakította)

A színésznő hangos botrányok közepette 2007-ben vált el Richie Samborától, majd 2007-től Jack Wagner párja lett. Ugyanebben az évben ittas vezetésért letartóztatták, majd gondtalan vezetés vádjával elengedték.

A Született Feleségek rendezője először őt kérte fel Suzan szerepére, amit a színésznő visszautasított, így Teri Hatcherre esett a választás.

Marcia Cross(1995-1997 között Dr. Kimberly Shaw Mancinit alakította)

Marcia Crosst manapság Bree Van de Kampként ismerik, hála az ABC csatorna által vetített Született Feleségeknek, ami már hazánkban is hatalmas sikert ért el. Magánélete teljesen rendezett és allűröktől mentes. Férjével, Tobby Mahoneyvel boldogan nevelik ikerlányaikat, akik 2007-ben láttak napvilágot. Sajnálatos hír viszont, hogy idén január 20-án bejelentették, hogy Tobbyt bőrrák támadta meg. A betegségéről, állapotáról frisebb információt jelenleg nem találtunk.

Thomas Calabro (1992-1999-ig szerepelt a sorozatban, mint Dr. Michael Mancini)

Tomnak a mai napig a Melrose Place maradt élete alakítása, bár időnként kapott visszatérő szerepeket a Kés/Alattban és a Nyomtalanul című sorozatokban. Legújabb alakítása az ABC-n futó Family’s Greek című sorozatban látható, ahol egy exszenátort játszik.

Daphne Zuiga ( 1992-1996 között játszotta Jo Reynoldsot)

A sorozat után több szerepet is eljátszott. Feltűnt például 2006-ban a The Obsession-ban és az American Dreams-ben is szerepelt. A következő sorozatszerepe a Beautiful People-ben volt, amiben főszerepben játszott Sarah Foret-tel és Torrey DeVitto-val.2007-ben a Kés/Alatt ötödik évadjában szerepelt egy epizód erejéig. 2008-ban a One Tree Hill-ben is kapott szerepet, ő játszotta Brooke Davis idegesítő édesanyját, Victoriát.

Josie Bisset (1992-1999 között Janet játszotta)

A színésznő 2006-ban 14 évnyi házasság után elvált Rob Estestől. A párnak két gyermeke van, Mason és Maya. Jelenleg a The Secret Life of the American Teenager sorozatban játszik, mint epizdód szereplő. láthattuk még olyan Tv-filmekben, mint  például a The Other Woman (2008) (TV) vagy Obituary (2006).

Andrew Shue (1992-1998 Billy Campbellt akalkította)

A Melrose Place szépfiúja a sorozat után nem tudta megvetni lábát a színészet talaján. Néhány filmet azért forgatott pl. American Shaolin (1991), American Shaolin: King of the Kickboxers II (1993), Gulf City (1993), The Rainmaker (1997). Ám magánéletben annál szerencsésebb, és felesége mindenben mellett áll, akár jótékonykodásról, akár média-törekvéseiről van szó.

Kelly Rutherford (1997-1999 ő volt Megan Lewis Mancini)

A sorozat után játszott mellékszerepet a Sikoly 3-ban, illetve a Gosssip girl nevű sikersorozatban ő volt Lily van der Woodsen. 2006-ban másodszor is férjhez ment, a firgyből pedig még abban az évben megszületett első gyermeke. 2008-ban bejelentették a következő baba érkezését, majd pár héttel rá a színésznő kiadta Daniel Gerisch útját. Jó barátnői Marica Cross, Lisa Rinna és Kelly Rowlan.

Grant Show (1992-1997 között Jaket alakította)

Grant női nézők millióinak rabolta el a szívét a sorozatban eltöltött évei alatt. 2004-ben feleségül vette Pollyanna McIntosh színésznőt. Sokat szerepelt show-műsorokban, valamint minisorozatok és filmek sztárvendége volt.

Courtny Thorne-Smith ( 1992-1997 Alison Parkerként szerepelt)

A sorozat után 1997 és 2001 között az Ally Mcbealben - ami ügyvédek életéről szóló sorozat volt - Georgia Thomast alakította. 2000 júniusában összeházasodott Andrew Conrad-al, aki genetikai kutató, de 2001 januárjában már el is váltak. Következő és egyben jelenlegi társával egy repülőgépen találkoztak, és 2007 január 1-én össze is házasodtak.

Jack Wagner (1995-1999 Dr. Peter Burns szerepét játszotta)

Ő az aki 2007 óta randizik Heath Locklearrel, akit a Melrose Place óta ismer - ők voltak egyébként a két főszereplő. A Melrose Place ideje alatt Locklear-ék tagadták, hogy bármi közük lett volna egymáshoz a szoros barátságon kívül. Mindenesetre Wagner is megnõsült: egy másik sorozatbeli kolléganõjét vette el, akitõl 2006-ban elvált.

Laura Leighton és Doug Savant (1994-1997, 1992-1997 ők voltak Sydney Andrews és Matt Fielding)

1993 és 1996 között Melrose Place-béli partnerével Grant Show-val randizgatott, majd szakítottak. 1997-ben Laura Leighton kilépett a Melrose Place-ből (Sydney meghalt az ötödik évad utolsó részében). 1998-ban összeházasodott Doug Savant-tal, akivel szintén kollégák voltak a Melrose Place-ben. 2000-ben született meg első közös gyermekük, Jack Douglas Savant, akit lányuk, Lucy Jane Leighton Savant követett 2005-ben. Doug jelenleg a született Feleségekben Tom Scavot alakítja.

És, hogy mi a közös ezekben a színészekben a Melrose Placen kívűl? Az, hogy rajongóik örömére a visszatéréstől egyikük sem zárkózott el kategórikusan, így valószínűleg a régi nagy kedvencek többsége kisebb nagyobb epizódszerepekre újra megjelenik a képernyőn a 90’-es évek klasszikus szappanoperájában. Kíváncsian várjuk!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását