2024. április 19. - Emma

Rubint Rékáék meghódítják az egész világot!

Rubint Réka és férje, Norbi neve hamarosan Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon vagy éppen Ausztriában is ismert lesz.
2009. május 11. hétfő 07:10 - HírExtra
A házaspár munkássága és termékei iránt ugyanis már külföldön is érdeklődnek, olyannyira, hogy nemrég nekik ítélték az Egészség Világdíjat is.

- Érdekes, de más országokban nincs nagy piaca a cukor – és lisztmentes termékeknek, csak az úgynevezett fat free (zsírszegény) táplálkozásnak. Pedig Norbival meggyőződésünk, hogy a finomliszt és a cukor felelős sok betegségért, például a rákért vagy a cukorbetegségért. A mi termékeinkben egyik sem található meg, a lisztet szénhidrátmentes változattal pótoljuk, a cukrot pedig természetes édesítőszerekkel – magyarázta Réka az RTL Bulvárnak.

A külföldi projekteket Norbi irányítja, Réka pedig itthon szervezkedik, újabban például pékségeket nyit, és hamarosan már nyolc szépségszalonnal büszkélkedhet. A fitneszlady és férje a sok teendő miatt nem is tud pihenni az idén, nyáron is csak belföldre utaznak el egy baráti társasággal a Tisza mellé.

Mint mondja, maximálisan le van terhelve, de arra nagyon ügyel, hogy az ovi után már csak a gyerekeivel foglalkozzon. Lara (5,5) és Norbika (3,5) természetesen örökölték szüleik mozgásszeretetét: a kislány három éve ritmikus sportgimnasztikára, és emellett a kis Norbival együtt járnak úszni.

- Norbika az apukájára hasonlít mind hatalmas mozgásigényében, mind személyiségben, hiszen sokkal engedékenyebb, alkalmazkodóbb, mint a testvére. Lara pedig olyan, mint én: tűzön-vízen keresztül viszi az akaratát. Ha nem figyelek oda, lettek volna problémáink a testvérféltékenységgel, de szerencsére sikerült kezelni a helyzetet. Már a terhességem idején felkészítettem a lányomat arra, hogy érkezik majd egy kisember, aki alig várja, hogy kibújjon, és játsszon vele.

Réka – még várandóan – gyakran mondogatta kislányának, hogy üzent neki a kistestvére. Amikor pedig megérkezett az új jövevény, a kórházban Lara volt az első, aki megfoghatta a kistesót. Ez az összeszoktatás olyannyira jól sikerült, hogy a két testvér ma már összebújva simogatja és puszilgatja egymást reggelenként, és a kislány szinte Norbika pótanyukája lett.

Réka a Csak csajokba is javasolta a testvérféltékenység témát, mert úgy gondolja, hogy olyan probléma, ami a legtöbb szülőt és családot érinti. Ezen kívül egészen biztosan lesz a héten olyan téma, amelyben mozgástippeket adnak, és azt is az adásban tudhatjuk meg elsőként, hogy hogyan szerepelt Réka azon a nemzetközi fitneszversenyen, amin vasárnap vett részt.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását