2024. április 28. - Valéria

Botrányos a Csillag születik zsűrije?

Sokak szerint nem éppen szakértő a mostani show zsűrije, hiszen nem igazán van olyan ember a nevek között, aki értene a zenéhez és a tánchoz.
2009. szeptember 9. szerda 11:59 - HírExtra
A hétvégén megkezdődik a Csillag születik című showműsornak az előválogatói, s ehhez bizony szükség volt egy új, szakértő zsűrire is. Oroszlán Szonjáról, és Szirtes Tamásról már eddig is tudtuk, hogy bírák lesznek, de most csatlakozott hozzájuk Hernádi Judit, és Fáy Miklós is, akik már munkába is álltak.

A nevekkel csak annyi a baj, hogy nincs köztük olyan, aki hiteles véleményt, kritikát mondhatna a táncos, és zenés produkciókról. És valljuk be, biztos, hogy ebből lesz a legtöbb. Az előző szériában Keleti Andrea, és Falusi Mariann véleményezték a fellépőket.

Hol a szakértő zsűri?

Nemcsak ők ültek korábban a bírák székében, hanem velük volt még Fábry Sándor, és Náray Tamás is, akikkel együtt a sztárjelölteket teljes mértékben tudták kritizálni, és segíteni őket. De mennyire lehet majd elfogadni a mostani zsűri véleményét?

Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója szerint jól átgondolták a döntést, minden területet lefednek az ítészek. „Szirtes Tamás, a magyarországi zenés színház megújítója, a Színház és Filmművészeti Főiskola egykori tanára, akinek olyan produkciók fűződnek a nevéhez, mint a Macskák, az Operaház fantomja és a Producerek. Oroszlán Szonja a Színház és Filmművészeti Főiskola musical-operett osztályában végzett, elismert musicalszínész.” – kezdett bele a felsorolásba Rényi Ádám.

Egyesek szerint nem kell félni

„Fáy Miklós pedig az ország legnevesebb zenekritikusa. Hernádi Judit színész munkássága mellett a humor egyik nagyágyúja: tíz éve a Heti hetes tagja. Fáy Miklós kritikus, akinek több lapban is megjelenő írásai sokszor nem nélkülözik az intrikát, s minden bizonnyal szóban sem fogja majd vissza magát.” – tette még hozzá a kommunikációs igazgató.

„Utálom azokat, akik csak a billentyű mögött merik elmondani a véleményüket, én minden fórumon vállalom. Jó lecke lesz megtanulni kamera előtt beszélni.” - vallotta be Fáy.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását