2024. május 2. - Zsigmond

Paris hazánkban is mellbimbót virított

A tegnapi sajtótájékoztatóra melltartó nélkül érkezett Paris Hilton, így a hazai újságírók megcsodálhatták, hogy milyen szépek a szőke celeb mellbimbói.
2009. szeptember 4. péntek 11:19 - HírExtra
Tegnap délelőtt tartották Budapesten azt a sajtótájékoztatót, amin Paris Hilton is tiszteletét tette, igaz, hosszasan váratott magára. Sokaknak mégis megérte megvárniuk az örökösnőt, mert ha nem is meztelenül jelent meg az újságírók előtt, melltartót már mégsem vett fel a szőkeség, így mindenki megcsodálhatta meredező bimbóit.

„Keményen dolgozom, nem igaz, hogy csak a nevemből élek. A családom is nagyon büszke rám.” - bizonygatta a Hilton lány, akinek ezt félig-meddig el is hihetjük.

„Hamarosan kijön az új lemezem, parfümöt készítek és valóságshow-m is lesz a közeljövőben. A divattervezéssel a legnagyobb álmom vált valóra!" – mesélte kislányos hangon Paris, aki két neves designerrel dolgozik együtt, és a tervezés minden szakaszába besegít.

Jól érzi magát nálunk

Paris egyébként nagyon meg volt elégedve az ő kollekcióját is forgalmazó bolttal, és elmondta: Budapestet is imádja, de ezt már korábban a Twitterén is megerősítette. „Gyönyörű ez a város, főként az építészet, és az emberek is nagyon stílusosak itt.” – kezdte Paris, akinek úgy tűnik sikerült Budapest szebb arcát mutatni, mert nehéz azt mondani, hogy az itteni emberek stílusosak lennének, legalábbis a nagy része.

„Az üzlet is nagyon tetszik, egy múzeumhoz hasonlítanám leginkább. Igaz, múzeumban még nem jártam.” – tette hozzá Paris, bár talán jobb lett volna, ha ezt a múzeumos poént nem süti el.

Itt még mindig nincs vége a történetnek, ugyanis találkozott a kerekes székkel táncoló Roll Dance Budapest egyik tagjával, Daniellával. „Nagyon kedves volt, közvetlen, és kérdezgetett engem. Nagy élmény volt vele találkozni.” – mesélte a Borsnak Daniella. Paris egyébként szerda este érkezett Los Angelesből, és egy belvárosi hotelben szállt meg, ahol testőrei vigyázzák minden lépését. A babaarcú szőkeség ennek ellenére minden alkalmat megragad a pózolásra, hiszen tudja, bármit is visel, azzal divatot teremt.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Neji_
2009. szeptember 6. 12:30
virisd a lovét :\
kbandyka
2009. szeptember 4. 12:36
és hol is virított??????????
vagy ez hol is látszik??????
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását