2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Pirner Alma újra vetkőzik

Újra színpadra lép Pirner Alma sztriptíz világbajnok, és ledobja ruháit a férfiak legnagyobb örömére. A táncosnő a Miss Poledance Hungary 2009. rúdtánc versenyen mutatja meg magát szeptember 12-én.
2009. szeptember 5. szombat 08:59 - Zelenij Linda
A szőke szépség azt a látványos produkcióját adja elő, amellyel 2006-ban megnyerte a Miss Nude Canada sztriptíz versenyt, ezáltal első európai hölgyként lett a vetkőzés világbajnoka. A táncosnő hetek óta készül a légtornász produkcióra, amelyre akkor szánta el magát, amikor a nyár elején visszatért a jamaicai rúdtánc világbajnokság zsűrijéből.



- A tengerentúlon óriási népszerűségnek örvend a rúdtánc, ami Las Vegasból indult hódító útjára. Ezt a nőies látványsportot szeretnénk bemutatni a magyar közönségnek, és az est zárásaként adom elő a világbajnoki showműsoromat 6 méteres magasságban – tudtuk meg Pirner Almától, aki a Dollhouse Tánciskolában az elmúlt évek alatt több mint másfél ezer fiatal és idős hölgynek adta át rúdtánc és sztriptíz-aerobic tudását.

Pirner Alma nemcsak fellépője és szervezője az egyetlen hazai rúdtánc versenynek, hanem jogtulajdonosa is, így aki megnyeri a Miss Poledance Hungaryt, az – az értékes nyeremények mellett – elnyeri a jogot is arra, hogy a rúdtánc világszövetség versenyein képviselhesse hazánkat. A magyar lányokat nemzetközi szakértő zsűri fogja értékelni.



Kevesen tudják, hogy a rúdtánc a táncolás és gimnasztika egyik formája, ahol a hölgyek egy függőleges pózna segítségével adják elő produkciójukat.A poledance a szórakoztatás egy formája, de távol áll a füstös bároktól, sokkal inkább köthető a sporthoz és a cirkuszhoz. A poledance lényege, hogy a táncosok belekapaszkodnak a rúdba, s annak segítségével atletikusabb ugrásokat, csavarokat mutatnak be. A felsőtest erőssége és az egyensúlyérzék nélkülözhetetlen, sok gyakorlást, időt igényel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását