2024. április 26. - Ervin

Már csak ez hiányzott! Valóságshow-t akar a botrányhősnő

Nem hazugság, tényleg egy saját valóságshow-t szeretne Lindsay Lohan, úgy hiszi, hogy így majd jobban megismerik az emberek, és újra kap majd filmszerepeket.
2009. augusztus 28. péntek 18:29 - Kővári Adrienn
Egy olyan eseményt fogunk most beharangozni a celeb életben, ami talán az egész világot megrázza. A botrányhősnő, Lindsay Lohan, akit senkinek sem kell bemutatni, úgy döntött, hogy saját valóságshow-t indít, legalábbis nagyon szeretne.

A saját életét mutatná be, örülne, ha az emberek közelebbről is megismernék. Amit az x17online nevű internetes portál lesifotósai művelnek vele, az már így is felér egy valóságshow-val, mert mindenhová követik a lecsúszott színésznőt. Így szemtanúi lehettünk botrányainak, szerelmi civódásainak, vagy hajfestésének.

Egy éjszaka Lindsay Lohannel

Hogy álmát valóra válthassa, már fel is kereste Britney Spears menedzserét, Larry Rudolph-ot, hogy tanácsot kérjen tőle. Korábban már látták is együtt a két szőkeséget, amint éppen kettesben töltötték el a nap egy részét. Könnyen meglehet, hogy akkor adta meg Britney a menedzserének a számát Lindsaynek.

A férfi megígérte, hogy egy igazán színvonalas show-t fog készíteni Lindsay-vel, amiben majd megmutathatja igazi arcát, a drámáival együtt. Így majd az emberek elfogadják őt, esetleg szeretni is fogják, s majd visszatérhet eredeti szakmájához, s végre elismert színésznő lesz belőle.

Akarjuk is, meg nem is

Egy picikét furcsa ez a valóságshow ötlet, mert abban igazuk van, hogy az a Lindsay, akit sokszor a paparazzik által látunk, az nem is az igazi Lindsay. Az sem meglepő, ha az állandó figyelés mellett kicsit bekattan az ember. Másrészt viszont ki kíváncsi egy részeges botrányhősnőre? Biztos, hogy sokan, de ezzel megint csak nem fog jó példát mutatni, s megint csak nem lesz belőle igazi színésznő.
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását