2024. április 20. - Tivadar

Krisz Rudi és az élő pornófilm?

Igen, van összefüggés a kettő között! Az énekesnek van egy nagyon jó barátja, aki majd élőben fog szexelni az Erotika Parádén.
2009. augusztus 28. péntek 08:29 - HírExtra
Emlékszik még valaki is Krisz Rudira? A magyar popzene koronázatlan hercegére? Az utóbbi pár évben nem igen halottunk felőle, de régebben rengeteg tinilány pisilt a bugyijába, amint a dalait hallgatták. Most is nem feltétlenül Krisz Rudin van a hangsúly, sokkal inkább barátja került a rivaldafénybe, kiderült, hogy élőben fog szexelni az Erotika Parádén.

„A Hal a tortánban volt szerencsém egyszer főzőcskézni. Nos, Csabi volt az, aki tönkretette az egyik vacsorát Krisz Rudinál, hiszen azt mondta, hogy pornózni szeretne.” – így konferálta fel Judy Nero az Erotika Parádé sajtótájékoztatóján Krisz Rudi barátját.

Beteljesült álom

A fiút Csabinak hívják, és nagy álma volt, hogy pornószínész lehessen. „Nekem Krisz Rudi régi barátom, és megkértem, hogy kérje el nekem a Judy számát, de ehelyett meghívtak a műsorba, hogy ott vacsora közben mondjam el, hogy pornózni szeretnék, és kérjem Judy Nero segítségét, ami meg is történt, és meg is ígérte, hogy segít!” – mesélte Csabi a régi történetet.

Így most teljesült a nagy álma, s a hétvégén be is dobják a mély vízbe, mert ő lesz az egyik szereplője az élő pornófilmnek. A családja tisztában van vele, hogy mi az ő foglalkozása, van, aki elfogadja, de olyan is, aki nem. „A legtöbben izgalmasnak, érdekesnek tartják a dolgot, még a családon belül is, és édesapám még azt is megjegyezte, hogy kár, hogy nem az ő idejében voltak ilyen lehetőségek.” – mesélte viccesen az ifjú pornószínész.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját a lelkes pornószínésszel!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását