2024. április 25. - Márk

Lilunak nem a férje a legfontosabb!

Az RTL Klub népszerű műsorvezetőjének már nem szerelme a legfontosabb az életében, hanem kisfia, akinek pár hete adott életet.
2009. augusztus 28. péntek 12:29 - HírExtra
Már három hete, hogy Lilu életet adott első gyermekének, Dávidnak. Korábban sosem hitte volna, hogy majd az anyaság ennyire megváltoztatja.

„Dávid egyszerűen lenyűgöző kisfiú. Szép, kedves, mosolygós gyerek, akiben órákat tudok gyönyörködni.” – mesélte boldogan a Reggeli műsorvezetője a napilapnak. Azt is elárulta, hogy bizony ő sokkal rosszabbra számított. „Szerencsére Dávid alig sírt az első napokban, csupán evett és aludt. Két-három napja kezdett el fájni a pocakja, akkor viszont azonnal hívtam az orvosunkat, aki szerencsére megnyugtatott, és ellátott jó tanácsokkal.” – tette még hozzá az aggódó anyuka.

Aki átvette az első helyet

Lilu próbál mindent megadni kisfiának, ezért is vetették le a születése előtt az őssejtet, mert tudja, hogy az életet menthet. Nem szeretné, ha szüksége lenne rá, de örül annak, hogy mégis megtették, mert sosem lehet tudni.

„Rengeteget változtam, olyan új érzések törtek elő belőlem, amit alig hiszek el. Eddig a férjem, és a családom voltak életem fókuszai, ám most Dávid az, aki a legfontosabb. Természetesen nem vagyok egyedül a picivel, a párom és a nagyszülők mindenben segítenek.” – mesélte Lilu.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását