2024. május 19. - Ivó, Milán

Nagy terveket vitt a sírba Jacko!

Nagy tervei voltak még az életben Michael Jacksonnak: popkirályhoz közel álló pszichiáter szerint a sztár többek között arra készült, hogy tevékeny szerepet vállaljon a legújabb Pókember-filmben.
2009. augusztus 5. szerda 09:00 - HírExtra
Halála előtt nem sokkal Jacko még a Marvel-képregények atyjával, Stan Lee-vel is tárgyalásokba kezdett. Ezeken felmerült, hogy az énekes a produkció rendelkezésére bocsátaná Neverland-i birtokát, továbbá az is szóba került, hogy a szupersztár egy kisebb epizódszerep erejéig visszatérne a mozivászonra is.

Erre, mint tudjuk már esélye sem volt. Ami pedig még össze jöhetett volna, azt meg állítólag Jacko nem akarta. Egy pszichiáter, akit a hírek szerint Jackson több ízben is felkeresett a halála előtti hetekben, a brit The Sun bulvárlapnak nyilatkozva a napokban elmondta: - Egyik pillanatban még mániákusan készült a nagy visszatérésre, aztán hirtelen magába roskadt. Sem fizikailag, sem mentálisan nem volt felkészülve rá. Többször eljutott arra pontra, hogy azt mondta, ha nem állna színpadra, biztosan kinyírnák – áll a doki nyilatkozatában.

Jacko a lap állításai szerint többször is kérte a koncertsorozat szervezőit, hogy csinálják vissza az egészet. A milliárdos üzletben bízó lebonyolítók azonban ilyesmiről hallani sem akartak. A pszichiáter szerint emiatt Jacko már a teljes idegösszeomlás szélére sodródott.

Persze a szervezők Jacko halála után sem estek kétségbe: már meg is találták a popkirály helyettesét az összesen ötven koncertből álló londoni sorozatra. Blikk információi szerint egy másik nagy visszatérő, az évek óta nem látott Robbie Williams veheti át a stafétát a popkirálytól. Ez azonban még merőben kérdéses.

És még egy hír a júniusban elhunyt sztár háza tájáról: a jelek szerint eloszlik a Jacko gyermekei körüli bizonytalanság. A Los Angeles-i bíróságon tegnap ugyanis bejelentették: Prince I-et, Parist, illetve Prince II-t a továbbiakban a szupersztár anyja, Katherine nevelheti. Ez a döntés egyébként egyezik Jackson kívánságával.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását