2024. június 2. - Kármen, Anita

Ki ölte meg Michael Jacksont?

A legújabb hírek szerint már az sem biztos, hogy dr. Conrad Murray, Jacko egykori kardiológusa adta be a végzetes adag altatót az énekesnek.
2009. augusztus 4. kedd 10:34 - HírExtra
Miután kiderült, hogy nem is gondatlanságból elkövetett emberölés, hanem gyilkossággal vádolja a rendőrség és az ügyészség, dr. Conrad Murray, a popkirály valamikori szívgyógyásza merész húzásra szánta el magát. Kiállt a nyilvánosság elé és azt mondta: tulajdonképpen ő nem is adhatta be a végzetes mennyiségű Propofolt Jacksonnak, ugyanis a bűncselekmény pillanatában éppen az igazak álmát aludta. Állítása szerint az egyik ápoló a ludas mindenért, ő kötötte rá az infúzióra Jacko-t. Ha mindez igaznak bizonyul, lehet, hogy a doki megússza a börtönt?

Miközben azonban a doki azzal volt elfoglalva, hogy valamiképpen tisztára mossa magát, újabb foltok estek becsületén. Kiderült ugyanis, hogy nem csak a pop, hanem a soul királyának halálában vastagon benne volt. A hírek szerint a hetvenhárom évesen elhunyt legendás James Brown-nak is ő volt a kezelőorvosa, s neki is ő írta fel a gyógyszereit, mint Jacko-nak. Mint ismeretes, a soul immár elhunyt legendája a popkirályéhoz igen hasonló körülmények között, szívleállás következtében veszítette életét. Mindkettőjüket súlyos gyógyszerfüggőséggel kellett kezelni.

A nyomozók szerint Jacko abba halt bele, hogy senki sem mert ellentmondani neki. Dr. Murray ugyanis minden éjjel az embertelen altatóval segítette álomba Jacko, arra azonban nem volt felkészülve, hogy a szupersztár az éjszaka kellős közepén felébred, és a legközelebb posztoló ápolót is rá bírja venni, hogy további mennyiséget juttasson a szervezetébe.

A dupla adag Propofol pedig végzetesnek bizonyult az amúgy is legyengült Jacko számára. A kérdés pedig most már csupán az, ki vagy kik, és mennyiben tehetők felelőssé Michael Jackson haláláért. Az mindenesetre szinte biztos, hogy Murray valamiképpen sáros az ügyben.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását