2024. május 18. - Erik, Alexandra

Gianni szerint Bajor csomagolhat

A neves étterem-tulajdonos szerint Bajor Imre étterme számára nincs kiút. Az olasz Gianni azt tanácsolja, hogy Bajor radikálisan alakítsa át vagy zárja be a Kicsihuszárt.
2009. július 30. csütörtök 10:09 -
Gianni Annoni az egyik kereskedelmi tévécsatorna a „Nagy Étterem Alakítás Giannival” című műsorának házigazdájaként már több éttermet is megmentett a csődtől.

Az egyik bulvárlap ezért most megkérdezte őt, hogy mi a véleménye a csődközelbe jutott Bajor-étterem, a Kicsihuszár jövőjéről. A népszerű színész, Bajor Imre étterme, a Kicsihuszár ugyanis nagy bajban van, mert a kevés vendég miatt a bezárás fenyegeti. A népszerű humorista már bele is nyugodott, hogy vége.

Gianni szerint is csak jelentős átalakításokkal lehetne megmenteni a helyet. Az olasz étterem-tulajdonos elmondta, hogy a vendégek körében már nem közkedveltek a pincehelyiségek.

„Hátránya, hogy a kis alapterülete miatt levegőtlen, és ettől a vendégeknek bezártság érzetük van. Probléma lehet még, hogy a konyha elszívórendszerét nem alakították ki megfelelően, így beszorulhatnak a szagok, s ez szintén kellemetlenséget okozhat. Fontos a pincehelyiség belső kialakítása; bármennyire is furcsa, de például ha a pincébe vezető lépcső tágas, barátságossá teheti a helyiséget” – árulta el Gianni a „siker titkát”.

Vajon Bajor megfogadja ezeket a tanácsokat?

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását