2024. május 20. - Bernát, Felícia

Folytassa, polgármester úr!

A fóti polgármester folytatni akarja a munkáját annak ellenére, hogy a helyi képviselőtestület felfüggesztette a munkavégzés alól a fegyelmi vizsgálat idejére.
2009. július 26. vasárnap 07:51 - HírExtra
Mádly Zsolt fóti polgármestert a képviselőtestület pénteken függesztette fel a testület többségének részvételével tartott rendkívüli ülésen. A határozatot Vargáné Lenkó Erzsébet jegyző tájékoztatása szerint azért hozták, mert Mádly Zsolt (Fidesz) sorozatos törvénysértésekkel szinte megválasztása óta hátráltatja nemcsak a testület munkáját, hanem a város fejlődését is, miközben viselkedése is kívánnivalót hagy maga után.

A polgármester szombaton közleményben tudatta az MTI-vel, hogy őt a tíz képviselő péntek esti "összejövetelén" történtek semmire sem kötelezik. "Ezért hétfőtől folytatom a munkámat, és senkit nem engedek törvénytelenül a 20 ezer fóti közös vagyonához hozzányúlni" - hangsúlyozza a politikus.

Mádly Zsolt ismét arra hívta fel képviselőtársai figyelmét, hogy eltávolításának törvényes módja, ha a képviselő-testület feloszlatja önmagát, és így mindenki ki mer állni a fóti választók elé, hogy "ők válaszolhassanak arra a kérdésre: kik irányítsák a várost".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

komiszar
2009. július 27. 11:31
Tisztelt Winston Smith"!

A Fóton kialakult tarthatatlan állapotokról, elsősorban a Képviselő Testületben folyó politikai csatározásokról szóló, nagyon tömören és mindenki számára világosan értésére adtad, hogy kinek, és melyik pártnak mi a felelőssége! Te mint a jobboldalhoz húzó szavazó, ha szavaidat jól értelmezem, akkor Te sem tartod alkalmasnak a városvezetői pozícióra a jelenlegi polgármestert! Ebben egyetértünk, hiszen a rövid regnálása alatt már sokszor " bizonyított "! Most, hogy dr.Mádly Zsoltot a Fegyelmi Bizottság egy hónapra felfüggesztette, a FIDESZ helyi vezetősége megkapta azt a lehetőséget, hogy kiköszörülje azt a csorbát, amit a jelenlegi polgármester jelölésével, még decemberben elkövetett! A helyi FIDESZ felelősségét abban látom, hogy a sorozatos törvénysértéseknek asszisztált és egyetlen egyszer sem hívta hívta fel a figyelmét a polgármesternek, hogy az üléseket a törvényeknek és a helyi SZMSZ szabályainak megfelelően vezesse! A szélsőségek a felfüggesztés kapcsán elővették a jól bevált módszerüket, és már harsányan kiabálnak,de én hazugságnak nevezem, hogy újra megkezdődik Fót kirablása a baloldal által! Természetesen ez nem igaz, és ennek ékes bizonyítéka, hogy Mádly egyszer azt mondja, hogy a kommunisták lerabolták a várost, máskor viszont azt mondja, hogy Fót kasszájában még nem volt ennyi pénz, nem volt ennyi tartalék! Abban is igazat adok neked, hogy a két fél tisztázza a maga felelősségét a kialakult helyzetért és azt hozza nyilvánosságra, de a legjobb az volna ha a két párt félretenné a vélt vagy való sérelmeiket és egységesen Fót érdekeiért politizálna!

Tisztelettel: komiszar
komiszar
2009. július 27. 11:29
Felelősség

Meglátásom szerint, ami július 7.-én este történt a Polgármesteri Hivatalban rendkívüli Képviselő-testületi ülés címén az felháborító minden Fót fejlődéséért tenni akaró ember számára. Ez már túllépet azon a határon, melyet a politikai harc kategóriájába belefér. Amióta dr. Mádly Zsoltot nagy többséggel megválasztották polgármesternek, a csatározások meglehetősen eldurvultak. Szégyellheti magát a jobb oldalnak valló társaság nagy része, hogy ilyen embert jelöltek erre a fontos pozícióra. Az köztudott volt, hogy akit a FIDESZ jelöl, az fogja nyerni a polgármester választást. Ennek a felelősségnek a tudtában eset a választásuk dr. Mádly Zsoltra. Valószínűleg találtak volna rátermett embert is, ha a FIDESZ fóti vezető tagjai nem éppen volt munkásőrből, és kisgazdából állna. A gondolkodó embereket nem engedik pozícióhoz jutni, mert akkor a saját érdekeik érvényesítése nem volna megfelelő hatásfokú. Ehhez persze megvan a segítség Dunakesziről is a választókerületi elnök személyében. Véleményem szerint ez már nem teljesen az-az út, amely egy tisztességes szervezetnek még vállalható. Remélem a mostani botrány a FIDESZ felső vezetéséhez is eljut, és ki fogják vizsgáltatni, hogy milyen embert jutattak Fót élére az ő zászlajuk alatt. Szeretném, ha a következő helyi választásokon a fóti jobboldal egy erre a posztra alkalmas jelölte találna, mert a legnagyobb valószínűség szerint az fog győzni, akinek a neve mellet ott lesz a FIDESZ lógó. Ehhez viszont a helyi elnöknek ki kell állni és elnézést kérni a város lakosságától, hogy egy ilyen embert támogattak.

Írásom azért csak a jobboldal elhibázott döntéseiről szól, mert ezt az oldalt ismerem, ide húz a szívem. A baloldal átall elkövetett rossz döntésekről remélem lesz olyan baloldali személy, aki a helyzetet jól ismeri és kritikáját is megfogalmazza. Mindenki a saját háza környékén rakjon rendet. Remélem, mint Fót város polgára, hogy a mostani eldurvult helyzet rendeződni fog, bár ennek esélye ebben a ciklusban már elég halovány.
bagi
2009. július 26. 11:19
Ez egy beteg ember - legalább is a médiában bemutatott cselekedetei és jogsértései alapján mindenképpen eltakarítanám a politikai szintérről.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását