2024. április 28. - Valéria

Költözik Budapest legnagyobb show-ja - videóval!

Aki nem volt még egy igazi Cinetrip bulin, az nem is tudhatja, hogy a víz, a hang és a fény egyedi elegyítéséről van szó. Tessék szépen bepótolni, mondjuk szombaton Siófokon!
2009. július 17. péntek 19:16 - HírExtra
A Balaton fővárosába költözik szombaton a Cinetrip, a Rudas fürdőben híressé vált parti. A magyar tenger partján ráadásul a szabad ég alatt tombolhatnak a tripesek.

Az idei egyébként már a második nyár, amikor egész napos szabadtéri Cinetrip Plein air parti várja a siófoki Coke Clublátogatóit. Az egyedi audiovizuális program követni fogja a napszakok ritmusát, új körítéssel rukkol elő reggel, délben és este.

Nem tudja, mi az a Cinetrip? Esetleg már hallott róla, de nem tudja elképzelni a hangulatát? Íme egy kis kedvcsináló a Rudas egyik legjobban sikerült partijáról:

Hogy miért érdemes kimenni erre a partira? Az idei bulikban például az eddigieknél is több technikai újdonsággal találkozhatunk, mind hangban, mind látványban. A lemezeket reggel tíztől hajnal háromig pakolják a DJ-k. Fellép többek között Kaszi és Jácint (ambient), Sanyi és Solid (soul-funk-disco), sötétedés után Waxman és Superman (bootleg), de ott lesz még Grasshop, Marvin és Palotai is.

De miért is annyira különleges mulatság a Cinetrip? A válasz: lesz például óriás LED-installáció a víz felett, 45 ezer pixelen. Sőt az este folyamán a Cinetrip performanszainak vízparti verziói bukkannak fel a tér különböző pontjain.

A buli hajnali háromig tart majd.
Forrás: freepress24.tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását