2024. május 11. - Ferenc

Ilyen ez a popszakma?! Még Deák Bill is az EDDA előtt tiszteleg!

Deák Bill, Váczi Eszter és Ganxsta Zolee is tiszteleg az EDDA munkássága előtt, mivel az EDDA ikonná vált. Lesz ének, tánc, mulatság.
2009. július 16. csütörtök 15:59 - HírExtra
Aki figyelemmel követte az idei Coke Club - MTV Icon koncertsorozatot, az pontosan tudja, hogy egyaránt hatalmas siker volt a Demjén-, és a Hungária-koncert is. A java azonban még csak most jön: ezúttal az EDDA dalai kerülnek terítékre! Az egész rendezvény lényege a következő: a kiválasztott zenekar legendás számait a magyar zenei szakma nagy öregjei, illetve fiatal úttörői dolgozzák fel, és adják elő egy koncerten. Nagy öregnek számít például Deák Bill fiatal feltörekvő zenészeknek lehet hívni a Back II Blacket, de például Ganxsta Zolee hogy kerül a képbe? Talán ő fogja kísérni a Honvéd férfikarát, természetesen dobbal…

S hogy mit szól az EDDA frontembere, Pataky Attila a megtiszteltetésnek? Boldoggá teszi, hogy ikonná válik a bandája. Ja, és ha már így alakult, vérbeli rockerként stílusosan motorral megy le a Balaton partján rendezendő koncertre:

„Egészen biztos, hogy motorral megyek. És az eddigi koncerteket látva biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni a fiúkkal” – mondta a nemrég magánéleti botrányaival a bulvárlapok címoldalaira került kopasz énekes.

Na de az fontosabb, hogy pontosan kik is lépnek fel az MTV Ikonon: Deák Bill Gyula, Ganxsta Zolee, a Supernem, a Belmondo, Váczi Eszter, a Back II Black, Harcsa Veronika is, a Honvéd férfikara, az Odett and the Go Girls, a Rómeó Vérzik, a Zuboly, Soerii és Poolek, valamint a Subscribe.

Az biztos, hogy érdemes lenne meghallgatni, hogyan is szól Deák Billtől, hogy „Gyere őrült…”. Ha kíváncsiak rá, hát lessék meg az MTV Ikon ingyenes koncertjét július 25-én, 21 órakor Siófokon, vagy július 30-án, 21 órakor, a magyar MTV képernyőjén.

Egy megjegyzés a végére: csak azt tudnánk, hogy miért Deák Bill tiszteleg az EDDA előtt, első körben pont fordítva kellene...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását