2024. március 29. - Auguszta

Durva! Az RTL Klub sztárja őrjöngött és egy tévét is összetört a forgatáson!

Akció a Barátok köztben! A derék magyar forgatókönyvírók egészen elképesztő jelenetet építettek a sorozat történetébe.
2009. július 17. péntek 15:29 - HírExtra
Akció a Barátok köztben! A derék magyar forgatókönyvírók egészen elképesztő jelenetet építettek a sorozat történetébe: az egyik szereplő megőrül és összetör egy tévét.

Van abban azért valami egészen diszkrét kis báj, amikor a magyar televíziózás egyik legigénytelenebb szappanoperájában az egyik szereplő megőrülése után összetöri a család tévéjét. Engedelmükkel nem is élnénk az olcsó poénnal, hogy ugye biztos a Barátok közt volt benne, inkább elmeséljük a törés-zúzás hiteles történetét.

Először is nevesítsük a hazai és nemzetközi filmtörténet egyik leghitelesebben előadott őrjöngését előadó színészt: Váradi Zsolt, alias Berényi Dani.

„Amikor elolvastam a forgatókönyvet, sokat törtem a fejem, hogyan lehet ezt a jelenetet hitelesen eljátszani” – mesélt a jelenetről Váradi. A jelenetet látva bizony csak nem sikerült rájönnie… „Találkoztam olyan emberrel, akik valóban átéltek már hasonló szituációt. Próbáltam megérteni a problémájukat, és úgy felépíteni a karakteremet, hogy valódinak tűnjön” – magyarázta a színészmesterség legalapvetőbb dolgait „Berényiék Danikája”.

A színész azt is elárulta, hogy nem volt egyszerű a felvétel, ugyanis egy baseballütővel kellett betörnie egy tévét, és bizony rettegett a szilánkoktól. „Sajnos az első próbálkozásnál sikerült olyan ütést mérnem a tévére, hogy visszapattant az ütő és a lábamon landolt. Iszonyatosan fájt” – mondta el a Borsnak Váradi.

Csak tudnánk, hogy miért nem ezt a jelenetet hagyták benne a sorozatban, a fájdalomtól eltorzult arcú egészen tehetséges színész még talán hitelesnek is hatott volna
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását