2024. április 29. - Péter

Fekélyes foltok a popkirály testén!

Emberi roncsként távozott közülünk Michael Jackson a sajtóban keringő fotók tanúsága szerint. Egyre világosabb, hogy a szupersztár sarlatánok karmai közé került.
2009. július 17. péntek 16:29 - HírExtra
Újabb szenzáció Jacko-ügyben! Az amerikai ABC TV-csatorna által közkinccsé tett felvételeken jól látszik, hogy a sztár testét fekélyes sebek és a legkülönbözőbb helyeken feltűnő zúzódások borították el élete utolsó éveiben, ám ez mind semmi. Az egyik fényképen az látható, hogy Jacko mindkét lábszárán tucatnyi tűszúrással van tele, ami arra utal, hogy az énekes felsőtestén már nem volt használható véna…

A fekélyes foltokról egyelőre annyit lehet tudni, hogy valószínűleg egy intravénásan belé csöpögtetett folyadék műve. Dr. Debre Jaliman, az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia szóvivője szerint a sérülések többségét dilettáns módon elhelyezett infúziós csövek okozták.

„Több helyen is látszanak infúzió bevezetésére szolgáló tűszúrások helyei. Ha az infúziós folyadék befolyt a bőre alá, könnyedén tönkretehette azt.” – nyilatkozta a szóvivő, aki azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy szokatlan, ha valakinek a lábába vezetnek be fecskendőt.

Nem szakember keze munkája a popkirály testén látható borzadály – nyilatkozta még Jaliman. A tűt ugyanis pontosan a vénában kel szúrni, máskülönben az erős gyógyszeroldat valósággal felmarja a szöveteket, teljes pusztulásukat okozva ezzel.

A fényképek természetesen nem csak azt bizonyítják, hogy Michael Jackson már-már beteges gyógyszerfüggő volt, hanem komoly orvosi felelősséget is felvetnek. Ne feledjük, a popkirály halálának okát még mindig nem sikerült tisztázniuk az amerikai hatóságoknak, s ugye a minap már arról szóltak a hírek, hogy bűnügyként kezelik Jacko elhunytát a rendőri szervek.

A popsztár halálát továbbra is vizsgáló hatóságoknak mindeddig csupán annyit sikerült kideríteniük, hogy a gyógyszerek közvetlen szerepet játszottak a tragédiában. A világ mindenesetre lélegzetvisszafojtva figyeli a naponta kirobbanó újabb és újabb botrányokat Michael Jackson életéről és haláláról
Forrás: Bors/Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását