2024. április 29. - Péter

Gusztos nem mond le őszig

Gusztos Péter őszig biztosan nem mond le az SZDSZ frakcióvezető-helyettesi posztjáról - mondta el a politikus szerdán az MTI kérdésére.
2009. július 15. szerda 11:53 - HírExtra
A képviselő úgy fogalmazott, hogy a végleges döntéssel őszig vár, amikor a parlament megkezdi a következő ülésszakot, mert úgy látja, hogy a mostani helyzetben a lemondásnak két következménye lenne. Véleménye szerint egyrészt növelné a már egyébként is elég nagy káoszt, ráadásul egy újabb küzdelemre adna lehetőséget a "különböző szekértáborok között", mert megindulna a harc ezért a tisztségért is.

"Én viszont azért is várok, mert úgy gondolom, hogy a párton belüli különböző erőknek is meg kellene próbálni szót érteni egymással" - jelentette ki a frakcióvezető-helyettes.
Gusztos Péter a párt országos tanácsának június 13-i ülésén nyilatkozta azt az MTI-nek, hogy a rendezvényen bejelentette, a párton belüli tisztújítás másnapján lemond frakcióvezető-helyettesi tisztségéről.

Ezt azzal indokolta, hogy véleménye szerint az országgyűlési képviselőcsoportban is új vezetést kell választani, és az új pártelnöknek lehetőséget kell adni arra, hogy ő jelölhesse ki a frakció új vezetőit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását