2024. április 26. - Ervin

Brutális! Óriási csattanás: letaglózták a labdaszedőt - videóval!

Veszélyes dolog ám Wimbledonban labdaszedőnek lenni! Soha nem tudhatja az ember, mikor taglózza le egy felé rohanó játékos.
2009. június 25. csütörtök 19:09 - HírExtra
Wimbledoni labdaszedőnek lenni soha nem egyszerű, főleg ha az embert Erin Lorencinnek hívják és a minapi Tommy Haas- Michael Llodra meccsen teljesít „szolgálatot”. Szegény brit leányzó ugyanis ezen a mérkőzésen megtapasztalhatta, hogy mennyire nem jó érzés egy megállíthatatlanul közeledő, 70-80 kilós teniszező útjában lenni:

Llodrának nem ez volt ez első szokatlan esete a teniszpályákon, a 2002-es Ausztrál Open páros versenyének elődöntőjében azonban nem a labdaszedővel, hanem egy szerencsétlen madárral hozta össze a sors. A Fabricio Santoro párjaként megvívott meccsén egy kisebb madár repült be rossz helyen a pályára, majd pechjére pont egy erősen megütött labdával találkozott – a szárnyas azonnal meghalt. Michael barátunk azonban megadta neki a végső tiszteletet, íme a videó az esetről:

Ha a két eset párhuzamát vizsgáljuk, megállapíthatjuk, hogy a tizenöt éves Erin lényegesen jobban járt a Llodrával való találkozás után…

Eredmények, hírek, újdonságok Wimbledonból, az angol nyílt teniszbajnokságról a HírExtra sportrovatában, melyet ide kattintva érhetnek el!
Forrás: HírExtra/Blick.ch
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását