Brutális! Óriási csattanás: letaglózták a labdaszedőt - videóval!

Veszélyes dolog ám Wimbledonban labdaszedőnek lenni! Soha nem tudhatja az ember, mikor taglózza le egy felé rohanó játékos.

Wimbledoni labdaszedőnek lenni soha nem egyszerű, főleg ha az embert Erin Lorencinnek hívják és a minapi Tommy Haas- Michael Llodra meccsen teljesít „szolgálatot”. Szegény brit leányzó ugyanis ezen a mérkőzésen megtapasztalhatta, hogy mennyire nem jó érzés egy megállíthatatlanul közeledő, 70-80 kilós teniszező útjában lenni:

Llodrának nem ez volt ez első szokatlan esete a teniszpályákon, a 2002-es Ausztrál Open páros versenyének elődöntőjében azonban nem a labdaszedővel, hanem egy szerencsétlen madárral hozta össze a sors. A Fabricio Santoro párjaként megvívott meccsén egy kisebb madár repült be rossz helyen a pályára, majd pechjére pont egy erősen megütött labdával találkozott – a szárnyas azonnal meghalt. Michael barátunk azonban megadta neki a végső tiszteletet, íme a videó az esetről:

Ha a két eset párhuzamát vizsgáljuk, megállapíthatjuk, hogy a tizenöt éves Erin lényegesen jobban járt a Llodrával való találkozás után…

Eredmények, hírek, újdonságok Wimbledonból, az angol nyílt teniszbajnokságról a HírExtra sportrovatában, melyet ide kattintva érhetnek el!
Forrás: HírExtra/Blick.ch