2024. április 29. - Péter

Elképesztő! Fekete Pákó lesz Győzike végzete

Hatalmas harc dúl Gáspár Győzike és Pákó műsorterve között. Vajon melyik kerül végül a képernyőre? Győzike jobb helyzetből indul, de Pákó egy egészen egzotikus tervet tett le az asztalra. Mi lesz ebből?
2009. június 9. kedd 11:25 - HírExtra
Az RTL Klub még nem döntött arról, hogy melyik műsor lesz az őszi zászlóshajója. Két remek produkció küzd egymással: Győzike családi showja és Fekete Pákó afrikai hazatérése.

Fekete Pákó 14 éve van Magyarországon és eddig még egyszer sem látogatott haza családjához. Idén nyáron azonban hazatér szülővárosába, a nigériai Lagosba. A Bors úgy értesült, az utazási terv az RTL Klub figyelmét is felkeltette, így lehet, hogy a kalandos útról valóságshow készül, s a csatorna ezzel a produkcióval pótolja Gáspár Győzőék családi reality showját a tévé képernyőjén.

Győzike lelkileg nincs túl jól. A showman a közelmúltban Kepes Andrással forgatott, akinek elárulta, mindenkit becsapott, s az életét is hazugságokra építette. Ráadásul az a nemrégiben felbukkant videó sem tett jót megítélésének, mely a Holnap történt című film forgatásán készült, a felvételeken ugyanis Győzike nyomdafestéket nem tűrő hangon beszélt csatornájának egyik vezetőjéről, s bár a bulvármédián keresztül bocsánatot kért, valószínűleg ezzel megpecsételte a jövőbeni sorsát.

Pákónak ezzel tehát megnőttek az esélyei, azonban a fekete bőrű énekes még nem akarja elkiabálni a sikert:

„Nyáron valóban haza szeretnék menni. Igazából ez nem is egy család, hanem egy törzs. Körülbelül háromszázhetven fő, akik olyan távolságon belül élnek szétszórva, mint a Szeged és Budapest közti. Félek, milyen érzés lesz újra megtapasztalni a nyomort”.

Pákó tehát lesöpörheti Győzikééket a képernyőről. (Győzike eddig nem kívánta kommentálni az ügyet.)

„Az őszi műsorstruktúráról még nem született döntés” – mondta a Borsnak Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását