Elképesztő! Fekete Pákó lesz Győzike végzete

Hatalmas harc dúl Gáspár Győzike és Pákó műsorterve között. Vajon melyik kerül végül a képernyőre? Győzike jobb helyzetből indul, de Pákó egy egészen egzotikus tervet tett le az asztalra. Mi lesz ebből?

Az RTL Klub még nem döntött arról, hogy melyik műsor lesz az őszi zászlóshajója. Két remek produkció küzd egymással: Győzike családi showja és Fekete Pákó afrikai hazatérése.

Fekete Pákó 14 éve van Magyarországon és eddig még egyszer sem látogatott haza családjához. Idén nyáron azonban hazatér szülővárosába, a nigériai Lagosba. A Bors úgy értesült, az utazási terv az RTL Klub figyelmét is felkeltette, így lehet, hogy a kalandos útról valóságshow készül, s a csatorna ezzel a produkcióval pótolja Gáspár Győzőék családi reality showját a tévé képernyőjén.

Győzike lelkileg nincs túl jól. A showman a közelmúltban Kepes Andrással forgatott, akinek elárulta, mindenkit becsapott, s az életét is hazugságokra építette. Ráadásul az a nemrégiben felbukkant videó sem tett jót megítélésének, mely a Holnap történt című film forgatásán készült, a felvételeken ugyanis Győzike nyomdafestéket nem tűrő hangon beszélt csatornájának egyik vezetőjéről, s bár a bulvármédián keresztül bocsánatot kért, valószínűleg ezzel megpecsételte a jövőbeni sorsát.

Pákónak ezzel tehát megnőttek az esélyei, azonban a fekete bőrű énekes még nem akarja elkiabálni a sikert:

„Nyáron valóban haza szeretnék menni. Igazából ez nem is egy család, hanem egy törzs. Körülbelül háromszázhetven fő, akik olyan távolságon belül élnek szétszórva, mint a Szeged és Budapest közti. Félek, milyen érzés lesz újra megtapasztalni a nyomort”.

Pákó tehát lesöpörheti Győzikééket a képernyőről. (Győzike eddig nem kívánta kommentálni az ügyet.)

„Az őszi műsorstruktúráról még nem született döntés” – mondta a Borsnak Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója.