2024. április 28. - Valéria

Óriási botrány!! Az iskola gazdasági igazgatója gogo táncos!

Nahát! Nagyon forró képek kúsztak ki a nyilvánosságra egy általános iskola gazdasági igazgatójáról. A szőkeség ugyanis táncosnőként működik éjszakánként, akár 50 ezer forintot is elkért egy-egy fellépésért.
2009. június 4. csütörtök 11:30 - HírExtra
Az iskolákban lévő felnőttek jó esetben korán elkezdik az életre való nevelést, mondjuk azzal, hogy példát mutat: nem dobjuk el a csikket az utcán, ha mellettünk van a kuka, nem köpködünk, mert az tahó, nem ülünk le várandós kismamák helyére a BKV-n, nem lopjuk le a meggyet a szomszéd fájáról, s néha elmegyünk softcore (vagy más is?) pornózni. Persze, prostik kellenek ebbe a világba, hiszen már voltak 3000 évvel ezelőtt is, nem nagy kunszt. Sőt, még azt is mondják, hogy k*rvából lesz a legjobb feleség.

Na, akkor a nagylány kiváló asszony lesz, ha 1) abbahagyja a micsodájának pénzért való árusítását, 2) nem hagyja abba, s ezzel a leendő ura nem foglalkozik. Azonban ezzel egyetemben iskolában dolgozni… gáz. És mielőtt felhördülnének a kedves toleránsok, gyorsan hozzá is fűzzük: azé’, mert az nem odavaló. Kocsmában is zenélhet szimfonikus zenekar, csak baromira nem ott van a helyük.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. június 5. 08:38
Ha tisztában vagyunk mennyit fizet egy oktatási intézmény dolgozóinak,akkor miért csodálkozunk ezen??
Freddi
2009. június 4. 13:03
Azé' nem ártana tisztában lenni a fogalmakkal (pl. prosti), illetve azzal, hogy a gazdasági igazgató nem pedagógus, gyakorlatilag semmi köze az iskolában folyó oktatáshoz, neveléshez. Hogy aztán munkaidőn kívül milyen (törvényes pénzkeresettel!) egészíti ki a gondolom eget rengető fizetését, inkább sajnálatos. Botrányosnak inkább a cikk hangnemét nevezném.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását