Óriási botrány!! Az iskola gazdasági igazgatója gogo táncos!

Nahát! Nagyon forró képek kúsztak ki a nyilvánosságra egy általános iskola gazdasági igazgatójáról. A szőkeség ugyanis táncosnőként működik éjszakánként, akár 50 ezer forintot is elkért egy-egy fellépésért.

Az iskolákban lévő felnőttek jó esetben korán elkezdik az életre való nevelést, mondjuk azzal, hogy példát mutat: nem dobjuk el a csikket az utcán, ha mellettünk van a kuka, nem köpködünk, mert az tahó, nem ülünk le várandós kismamák helyére a BKV-n, nem lopjuk le a meggyet a szomszéd fájáról, s néha elmegyünk softcore (vagy más is?) pornózni. Persze, prostik kellenek ebbe a világba, hiszen már voltak 3000 évvel ezelőtt is, nem nagy kunszt. Sőt, még azt is mondják, hogy k*rvából lesz a legjobb feleség.

Na, akkor a nagylány kiváló asszony lesz, ha 1) abbahagyja a micsodájának pénzért való árusítását, 2) nem hagyja abba, s ezzel a leendő ura nem foglalkozik. Azonban ezzel egyetemben iskolában dolgozni… gáz. És mielőtt felhördülnének a kedves toleránsok, gyorsan hozzá is fűzzük: azé’, mert az nem odavaló. Kocsmában is zenélhet szimfonikus zenekar, csak baromira nem ott van a helyük.
Forrás: HírExtra/Blikk