2024. április 29. - Péter

Botrányos! Győzike hülyére vett minket!

Gáspár Győző show-ja miatt százezrek tapadtak naponta a televízió vibráló képernyőjéhez, hogy szívják magukba azt a töménytelen hülyeséget, amit az adás sugárzott.
2009. május 26. kedd 12:00 - Pásztor Balázs
Egy ember - sőt egy család - nem lehet ennyire hülye! – mondogatták sokan a TV nézők közül, már akik részesültek a Győzike show áldásában, vagy Gáspár Győző valamely másik televíziós szereplésében. Csakhogy az élet túl sokszor cáfolt már rá az ilyen állításokra, így a nézők nagy része félretette kétségeit, és szivacsként szívta magába a hülyeséget. Annyiban azonban meg kellett volna azokat tartani, hogy míg Fekete Páko esetében nem sokszor láthattunk értelmes megnyilvánulást, addig Győzikének volt pár okos megmozdulása.

A kétkedők maroknyi csapatának végül igaza lett, hisz Győzike kitálalt: „mindent tudatosan tettem. Például négy hónapig éltünk abból, hogy Beával eljátszottuk a válásunkat. Mellesleg, ma is van egy házaspár, amely ugyanebből csinál pénzt. Nem én vagyok buta, hanem az emberek, akik elhitték a történeteinket. Éveken át játszadoztam az országgal, és megérte.”

Ha kicsit cinikusan akarnánk fogalmazni, akkor ezt nevezhetnénk a celeb világ öszödi beszédének is, de alapjába véve teljesen korrekt. Hisz így talán - nagyon talán - a bulvárfaló emberek is észhez kapnak: amit az ő torkukon naponta nyomnak le, az egy jól összetákolt, mesterséges baromság, és semmi nem lenne belőle, ha ők nem kajálnák meg azt naponta. De akinek ez sem elég, annak jó étvágyat.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gőzeke
2009. május 26. 15:02
Ha tudatosan is,de elsősorban önmagából(és családjából) csinált hülyét,mondjuk ki,sikerült neki.Hülyére viszont csak a hülyéket vehette,kik vevők voltak hülyeségére...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását