2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megütötték! Joshi Bharat: elég volt, vége!

Joshi Bharat megelégelte a műsorában zajló egyre kíméletlenebb verekedéseket. A népszerű műsorvezető most komoly elhatározásra jutott.
2009. május 22. péntek 10:29 - HírExtra
Az utóbbi hetekben rengeteget írnak a különböző bulvárlapok a Joshi Bharat és a konkurens Mónika Showban zajló harcias jelenetekről. Elszaporodtak ugyanis a tettleges, fizikai bántalmazások a két műsorban.

Egyesek szerint ezekkel a megrendezett verekedésekkel próbálják növelni nézettségüket a kereskedelmi csatornák délutáni kibeszélő-műsorai. Minden jel szerint a két show egymást próbálja túllicitálni.

Pedig korábban úgy tűnt, hogy a vállalhatatlan Mónika Show után Joshi végre higgadtan, igazi, életszerű tanácsokkal látja el a vendégeit és a nézőket. Lehetett volna egy jó kis beszélgetős műsor is belőle. De nem, a TV2-nek is az kell, amit az RTL Klub csinál: botrányos verekedés.

Joshi szerint nem nézőcsalogatásról van szó, hanem egész egyszerűen arról, hogy ilyen az élet.

„Feltettem magamnak a kérdést, mi történik itt. Nem szeretném, ha ez így folytatódna. Ártatlannak tűnő beszélgetések fajulnak el, én pedig hüledezve nézem. Azt látom, hogy egyre nagyobb az indulat az emberekben. Szeretném, ha a jelenlétem fékező erő lenne, hiszen nem vagyok egy testépítő típus. Egy percig sem gondolkodom, hogy kapok-e én is egy pofont, odaugrom, és lefogom, akit kell. A múltkor is eltaláltak” – tette hozzá Joshi.

A Mónika Showban is hasonló jelenetek zajlottak le. Mónika nem szeretne erről nyilatkozni, így a csatorna egyik „fejese” próbálta magyarázni a történteket:

„A törvénysértő tartalmakat továbbra sem sugározzák a tévében. A vágatlan verziók csak az internetes oldalon nézhetők meg. Az viszont elmondható, sajnáljuk, hogy sok ember így akarja megoldani a konfliktusokat” – árulta el a Borsnak az RTL Klub kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám.

Méghogy nem megrendezett jelenetek és főleg sajnálják… Ugyan már, ebből élnek!
Forrás: HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

encsi
2009. július 13. 12:24
NewMan nem értek egyet teljesen!
az igaz h a verekdés dobja fel a szerkesztők producerek szerint a műsort! de nem kéne ezt csinálja igaz van Joshi!
NewMan
2009. június 11. 22:36
Kedves Joshi! Nem kell itt a mű-felháborodást imitálnia...
Világosan látszik, hogy a verekedős-botrányos párokkal dobják fel a műsort és ezzel növelik a nézettséget!
Ha Ön VALÓBAN felháborítónak tartaná, akkor 1.) kivágnák ezeket a jeleneteket az előre felvett műsorokból 2.) nem ezekkel a verekedős jelenetekkel reklámoznák egész nap az aznapi műsort 3.) az ominózus műsorban is legalább 10x beteszik reklámként a verekedős jeleneteket "Jön!... Jön!... Jön!... Szenzáció!..." szövegekkel...
Álszent ez az egész...
Lefogadom, hogy Mónikához hasonlóan fizetnek a verekedős szereplőknek, csak végig kell nézni a sok hajléktalan-forma embert, a sok betanult szöveget, gyakran még röhögnek is a szereplők...
A cigánysoron bárki bevállal bármit 2ezerért!
spt72
2009. június 9. 08:16
Aki meg nézi ezeket a szarokat,az őket jellemzi,már rég bekéne fejezni végleg mindkét műsort..
mezei
2009. május 30. 18:07
igen is kell az ilyen müsor itt legalább mindenki megtudja hogy milyen emberek vanak.és nem csak a felszint látják ezekböl nagyon sokan tanulhatnak (ez a valoság) tv-röl letiltani talán a sokk eröszakos filmek .és ilyesztö rajzfilmekel kéne kezdeni
bogica47
2009. május 29. 07:08
Egyet értek minden hozzá szólóval,ilyen műsorokat az ORTT mért nem tilt le nem gyerekeknek de még felnőtt nézőknek iszonyat!Igen ez megrendezett balhék jól megfizetve őket érte!És mind ugymond alul művelt közönséges emberek,hiszen jó érzésű embert még nem hallotam hogy a problémáját ország-világ elé vigye,Ez egy "show"ami már a közizlést sérti.
clod
2009. május 28. 20:52
És mind ezt fő műsoridőben. Legyen mit eltanulni a gyerekeknek. Ebből lesz a jó iránymutatás! Még pár primitív példaképet is állítsunk nekik és minden rendben. GRATULÁLOK!
Csere Zoltánné
2009. május 28. 20:44
Mindkét müsor szégyen!! Nincs az embernek kedve leülni a TV elé, mert mást nem látni mint roma szereplőket. Nem édekes, hogy egyetlen magyar nincs a szereplők között? Miért kell ezeket az embereket szerepeltetni? Ami már nem megy meg kell
szüntetni. Szégyen gyalázat az egész!
zsigmond54
2009. május 28. 19:27
Egyszer kaptam egy hívást az RTL tv töl.Nincs e valami probléma a családi életemben esetleg valami különös esemény stb stb.Kérdésemre,hogy egyáltalán honnan van meg a telefon számom,és ,hogy jönnek ahhoz ,hogy felhívjanak nem kaptam válasz.Botrány ,hogy ezeknek a semmit mondó kereskedelmi csatornáknak nem szab semmi határt.A Joshi Úr műsora lezüllött a Mónika "shov" színvonalára.Mire számított? Galamb lelkű gyilkosra? Világmegváltó stricikre? Joshi barát még hisz a mesékbe?
UNKETA
2009. május 28. 16:52
Szerintem igen jó a műsor mert az élet sajnos ilyen! Kár lenne ha véget érne mert a műsorvezető nem tehet róla ha tetlegességig fajúlnak a dolgok!ő nem oka hogy ilyenek az emberek!Én irigylem a türelmét és kitartását mert nem lehet könnyű egy ilyen műsort levezényelni!Én csak gratuláni tudok hozzá!!! Kívánok további sok sikert jó egészséget!JOSHIúrnak!Remélem nem marad abba a műsor!Egy őszinte néző.
csik59
2009. május 28. 08:31
Adná a jó isten,hogy a Jhosi Bharát,és a Mónika só befejeződne.Kik ők? Meg váltók,igazság osztók?Egyik sem volt SZÍNVONALAS műsor.Aki szereti nézni más baját,lopás,gyilkolás,prostutíció,verekedés álljon ki az utcára,és nézelődjön..Tisztességtelen műsorok,fizetnek a pofonokért a buli csinálásért.Mutassunk még a médián keresztül is példát,hátha még egy kés is elő kerül,de izgi ugye?Nincs elég szörnyűség?Sokkoló az egész!!Jhosi B.-Mónika mindenki azt hiszi róluk csodatévők.Amit a törvény nem tud megoldani,majd ők na ne már.A saját életükkel foglalkozzanak.Legyen vége!!! Legyenek vetélkedők,Egészséges praktikus tanácsok,zenés műsorok ne pedig az agresszivitás hiszen minden erről szól!!!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását