2024. május 28. - Emil, Csanád

Gábor Zsazsa: elég volt!

A halálosan beteg Gábor Zsazsa úgy döntött, hogy élete hátralevő részét Bel Air-i otthonában tölti el, és már nem hajlandó több műtéten átesni - közölte hétfőn a magyar származású világsztár szóvivője, John Blanchette.
2010. augusztus 17. kedd 08:01 - HírExtra
A 93 éves Gábor Zsazsa férje, Frederick von Anhalt herceg papot hívatott vasárnap, hogy a kórházban feladja az utolsó kenetet feleségére. Gábor Zsazsa az elmúlt hónapot túlnyomórészt kórházban töltötte, miután június 17-én tévénézés közben leesett az ágyáról és csípőtörést szenvedett.

Az asszonyt szerdán, három heti kezelés és egy csípőprotézis beültetése után hazaszállították, de pénteken visszavitték a kórházba a mentők mert vérzett és erős fájdalmakra panaszkodott. Szombaton felső testéből két vérrögöt távolítottak el. Az orvosok még egy májműtétet javasoltak, amely szerintük 50 százalékos "túlélési" esélyt ad a betegnek.

A művésznő és férje azonban úgy döntött, hogy erre már nem vállalkoznak. Ezt követően hétfőn Gábor Zsazsa elhagyta a kórházat. hogy "élete hátralévő napjait otthonában töltse el" - közölte Blanchette.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását