2024. április 28. - Valéria

Jöhet a celebélet! A friss Miss Universe készen áll a népszerűségre

Csodaszép királynőink vannak! Csütörtök este megválasztották Magyarország legszebb lányait, az összevont gigaszépségverseny végén három lány fejére is korona került. Egyiküket "elkaptuk" egy interjú erejéig.
2009. május 24. vasárnap 09:39 - HírExtra
Egy szépségverseny mindig szubjektív egy csöppet, hát mi sem akartunk tárgyilagosak maradni, és a három csodaszép királynő (Serdült Orsolya – Miss World Hungary, Budai Zsuzsa – Miss Universe Hungary, Kocsis Korinna – Miss Earthnek) közül a szerintünk legszebbet kérdeztük a csütörtök estéről, mikor is a győzelemmel vélhetően teljesen megváltozott az élete.

Budai Zsuzsa (Miss Universe Hungary 2009) már másodszor indult ezen az RTL Klub által létrehozott össznépi szépségversenyen. A tavalyi küzdelmet már az elején fel kellett adnia egy betegség miatt. Mennyiben volt erősebb az idei mezőny?


Erősebb volt, mert nagyon sokan a tavalyi év után ismét elindultak, sokan pedig pont a 2008-as gála után kaptak kedvet a kalandhoz. Ráadásul igazi karakterekből sem volt hiány, nagyon markáns arcú versenyzők is indultak.

Igazságosnak tartja a végeredményt?

A Királynő - Döntő
Miss World Hungary - Serdült Orsolya
Miss Universe Hungary - Budai Zsuzsa
Miss Earth Hungary és a közönségdíjas: Kocsis Korinna
Megcseréltem volna egy-két lányt, de az első három azt hiszem, hogy megérdemelten került oda. Azt gondolom, hogy reális eredmény született.

Miss Universe Hungary – mit jelent egy profi szinten modellkedő szépségnek ez a cím?

Természetesen óriási elismerés, hiszen rengeteg szebbnél szebb lány indult a megmérettetésen. Ugyanis hiába mondják az embernek a családtagjai, a barátai vagy éppen a párja, hogy szép, igazából csak akkor hiszi el az ember, ha része van egy ilyen elismerésben.

Az elismeréssel azonban együtt jár az ismertség, a csillogás vagy ha úgy tetszik celebélet is…

Ha nem vágytam volna ezekre a dolgokra is, akkor nem is kezdtem volna bele a versenybe… Meg persze a szervezők is kértek, hogy a balul sikerült tavalyi próbálkozás után maradjak, mert láttak bennem fantáziát.

Innentől kezdve azonban nincs megállás. Tegnapi sikerével megváltotta a repülőjegyét a Bahamákra, a Miss Universe döntőjére.


Igen, már nagyon várom azt a versenyt is. Az igazság azonban az, hogy többször volt már – ha nem ilyen, de hasonló – kalandban részem: négyéves korom óta rendszeresen járok külföldre, a legtöbbször egyedül. Volt például, hogy másfél hónapig modellkedtem kint Törökországban, a bahamai út tehát nem okoz gondot.

Mivel foglalkozik a modellkedésen kívül?

Néhány hónappal ezelőtt megszűnt a munkahelyem, ami egy szépségszalon volt. Azonban ott is csak tanulás mellett dolgoztam, napi öt-hat órát besegítettem. Ebből a szempontból nagyon jókor jött ez a verseny – bár tudom, hogy ez nem hangzik túl szépen…

Mint ahogyan a plasztikai műtét sem. Mit gondol erről, megváltoztatna valamit önmagán?

Én sem érzem magam tökéletesnek… Viszont nem gondolom, hogy ész nélkül neki kellene esnem a plasztikai műtéteknek. Bár tény, hogy van olyan testrészem, amit szívesen megváltoztatnék, és meg is fogok. De ez nem azért van, mert most versenyt nyertem – tizenkét éves korom óta vágyom egy kis korrekcióra…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását