2018. május 22. - Júlia, Rita

Megdöbbentő! Hajdú Péter hárommilliót bukik?

Hajdú Péter fogyni akar, Schobert Norbi segíti. Fogadtak is: a fitneszguru hárommillió forintot kap a műsorvezetőtől, ha belebukik az egyhavi diétába.
2009. május 20. szerda 10:59 - HírExtra
Schobert Norbi megszánta Hajdú Pétert, és egy személyreszabott, ám rettenetesen kemény diétát írt elő a műsorvezetőnek. Csakhogy maga Norbi sem bízik Hajdúban: kötött vele egy fogadást, miszerint ha a botrányhős műsorvezető nem tartja be egy hónapon keresztül az általa előírt igen erős fogyókúrát, akkor hárommillió forinttal tartozik a fitneszgurunak.

– Norbi ad egy étrendet és egy edzéstervet, amit jövő hétfőtől egy hónapig csinálok – mesélte a nagy diétafogadás részleteit a kissé duci Hajdú. – Ha egyszer is nassolok, akkor hárommillió forintot kell átadnom neki. A tervek szerint hat-hét kilót kell leadnom. Hozzátette, hogy nem lesz könnyű dolgom, mert végig figyelni fog, és mindent bevet, hogy megnehezítse a dolgomat – tette hozzá Péter.

Mindezt – cseppet sem meglepő módon – maga a honi fitnesz koronázatlan királya, a legeredetibb „kalóriavisszafröccsentő” Norbi is megerősítette a Bors hasábjain.

– Életemben először abban vagyok érdekelt, hogy letérítsem a tanítványomat a helyes útról – mondta fülig érő szájjal a fitneszistenség. – Eddig akinek segítettem a fogyásban, annak a lelkét is ápolnom kellett, hogy kitartson. Most viszont próbatételek elé állítom: hizlaló süteményeket küldök neki, vagy éppen rántott húst sült krumplival. Ha egyszer is elcsábul, elbukja a fogadást. Ha nyer, akkor viszont én állom a fogyókúra összes költségét, beleértve az orvosi vizsgálatot, mely az egész programot megelőzi – tette hozzá Schobert.

Hm, valamiért mi Schobert Norbi győzelmére szavazunk…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását