2024. május 10. - Ármin, Pálma

Talmácsi menedzsere a hunyó?

Kizárólag Talmácsi Gáborral kíván tárgyalni a folytatásról Jorge Martinez, mert a Balatonring Team csapatfőnöke szerint a motorversenyző menedzsere, Stefano Favaro provokálta ki a szakítást.
2009. május 15. péntek 20:36 - HírExtra
Talmácsi csütörtökön jelentette be, hogy szerződést bontott a Balatonring Teammel. A pilóta egyrészt a második motor hiányát, másrészt a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatását jelölte meg okként.

"Stefano Favaro provokálta ki az ügyet. Talmácsival mindig is tökéletes volt a kapcsolatom emberként és versenyzőként is. Igazi profi. Éppen ezért szeretném, ha nálunk, a Balatonring Teamnél folytatná a pályafutását - mondta Martinez az MTI-nek az istálló pénteki nemzetközi sajtótájékoztatója előtt Le Mans-ból. - A jövő héten Budapestre utazom, hogy személyesen beszéljek Gáborral. Hangsúlyozom: kizárólag Gáborral!"

A csapatfőnök jelezte: nem érzi, hogy a második motor hiánya nagy probléma lenne. Példaként említette meg a Talmácsit is felvonultató 250 kcm-es mezőnyt, amelyben több sztár, a japán Aojama Hirosi vagy a spanyol Hector Barbera is egyetlen motorral versenyez, kiváló eredményeket produkálva.

A három futam után hatodik helyen álló Talmácsit a spanyol Angel Rodriguez helyettesíti a Francia Nagydíjon. A tartalékpilóta a pénteki első szabadedzésen a 17. lett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását