2024. április 26. - Ervin

Elképesztő videó! Az év legbrilliánsabb kunsztjai !

Néhány texasi egyetemista srác kissé átértelmezte a kosárlabdázás fogalmát. Figyelem, elképesztő képek – soha nem látott dobások és trükkök!
2009. május 15. péntek 14:59 - HírExtra
Dude Perfect Production. Ezzel a névvel töltötték fel egészen zseniális és elképesztő videójukat a legnagyobb videómegosztó portálra azok a texasi srácok, kiknek eszméletlen kosaras kunsztjaitól hangos lassan fél Amerika, s lám, mostanra hozzánk is eljutott a hírük.

Ha pedig hozzátesszük, hogy a srácok még csak közel sem profi kosárlabdázók, mindössze a Texas A&M egyetemi kollégiumának lakótársai… Mindenesetre a Dude Perfect fiataljai a saját szórakoztatásukra kitalált trükkjeikkel betörtek az amerikai médiába: írt róluk a Sport Illustrated, és egyre több showműsorba hívják őket.

Ráadásul a fiúk – kis túlzással – álmukból felkeltve is képesek megcsinálni ezeket a dobásokat (legalábbis nagy százalékban sikerrel járnak a kísérleteik), pont ezért alaptalanok azok a vádak, melyek szerint mindössze számítógéppel összeügyeskedett videókról van szó.

A kérdés csak az, hogy meddig juthatnak el a fiúk a tudásukkal a pénzéhes és mindenkit kizsigerlő amerikai showbizniszben…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását