2024. április 19. - Emma

Eszméletlen képek! Ezeket önnek is látnia kell!

Djokovic idegrohama, Khabibulin arcrángása és persze a szumósok utánpótlása – a HírExtra az elmúlt hetek legviccesebb és legdöbbenetesebb sportfotóiból válogatott. Nézze meg ön is a hihetetlen képeket!
2009. május 9. szombat 17:48 - Gedei Szilárd
Nincs szumó, nincs sírás – a hagyományos japán küzdősport tapasztalt harcosai próbálják bevezetni az utánpótlást a küzdelem rejtelmeibe. A hírek szerint több mint nyolcvan kisgyerek esett át a rendhagyó tréningen az elmúlt héten Tokióban – kár, hogy amint azt a kép is mutatja leginkább csak a kicsik hangszalagjait sikerült edzésbe hozni…

Ideges ember nincs, csak hülye – Novak Djokovic viszont alapvetően ideges fajta. Nem is meglepő, hogy a múlt hét végén véget ért római tenisztorna közben is rájött egyszer-kétszer a dühroham. Csak tudnánk, hogy miért nem szerződött még vele egyetlen törhetetlen teniszütőt gyártó cég sem!



Amikor a gép önállósítja önmagát – szegény Valentin Debise sem gondolta volna, hogy egyszer saját robogó motorjának a hátát fogja az aszfalton fetrengve nézni. A gyorsasági motoros Spanyol Nagydíj 125 köbcentis versenyében csak megadatott neki a pillanat…

Amikor az őrültnek eltorzul az arca – persze abban semmi meglepő nincs, hogy egy 6-3-as vereség után egy jégkorongkapusnak nem ízlik az élet. Mint ahogy Nikolaj Khabibulinnak, a Chicago legendás ketrecőrzőjének sem ízlett a Vancouver elleni zakó után.



Nem látták a golflabdámat? – Miguel Angel Jimeneznek A PGA Tour spanyol állomásán gyűlt meg a baja az elengedhetetlen játékkellékkel. A derék Miguelnek szurkoló golfbarátok megnyugtatására közöljük: hűsünk végül meglelte a susnyásban az aprócska labdát.



Ellenséges rögbijátékosnak ne nézd a fogát, avagy „Ha nem vigyázol, letépem a szádat!” – pedig akik ismerik Schalk Burgert, a huszonhat éves játékost, azok azt mesélik róla, hogy mindig is jámbor ember volt. Viszont gyermekkorában fogorvos akart lenni.

Mindenesetre annyit megállapíthatott, hogy ellenfele, a szintén dél-afrikai Callum Bruce fogsora tökéletesen rendben van.

Mint ahogy rendben voltak ezek a sportfotók is – ígérjük, néhány hét múlva ismét jelentkezünk majd a sportpályák legröhejesebb pillanatait megörökítő fényképekkel.
Forrás: HírExtra Fotók: AFP, Reuters, Getty Images, AP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását