2024. április 29. - Péter

Durva! Lerúgta ellenfele fejét a focista - videóval!

Brutális! Elképesztő! Embertelen! Ezt hogy képzelte Kevin Boateng? A Dortmund keménységéről híres focistája egyszerűen lerúgta ellenfele fejét. Vigyázat, durva képsorok!
2009. május 14. csütörtök 19:29 - HírExtra
Szegény Makoto Haszebe… A Wolfsburg japán labdarúgója nem gondolta volna kedd este, amikor pályára lépett a Dortmund elleni Bundesliga meccsen, hogy a feje is veszélybe kerül a mérkőzés folyamán. Kevin Boateng azonban tett róla: a túlzott keménységeiről híres színesbőrű játékos ugyanis a meccs hetvenötödik percében egy mesterien kivitelezett kung-fu-szerű rúgással leterítette szegény Haszebét.

– Elmondhatatlanul sajnálom a dolgot – mondta az eset után a bűnös. – Nem akartam sérülést okozni az ellenfelemnek, így alakult – tette még hozzá Boateng.

Elhisszük neki? A német szövetség mindenesetre négy meccsre eltiltotta az ámokfutót. A baj csak az, hogy mindössze két forduló van hátra a Bundesliga idei kiírásából, és a rossznyelvek szerint derék Kevin barátunk aligha fog jövőre is a német bajnokságban szerepelni…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását