2024. május 7. - Gizella

Meztelenül keresnek szponzort a röplabdás lányok - képpel!

Levetkőzött a német másodosztályban szereplő drezdai SSV női röplabdacsapata! Célja is van a meztelenkedésüknek: ha nem találnak szponzort a jövő évre, akkor lehúzhatják a rolót.
2009. május 13. szerda 19:29 - HírExtra
A szponzorok elcsábításának egy egészen rendhagyó módját választotta a Dresdner SSV női röplabdaszakosztálya: a súlyos pénzhiányban szenvedő második ligás csapat tagjai ledobták a ruhájukat, akarjuk mondani mezüket, és teljesen pucéran pózoltak a háló mellett.

A drezdai röpislányok eddigi főszponzora ugyanis – gyaníthatóan a gazdasági válság miatt – nemrég csődbe ment, így a lányoknak nem maradt más megoldásuk: a következő idény kezdetéig össze kell szedniük legalább 10 ezer eurót – ez is csak a túléléshez lenne elég.

Ha nem sikerül összemeztelenkedni a pénzt, akkor a drezdai csapat eltűnhet a süllyesztőben.

– Természetesen szeretnénk megtartani a mostani színvonalat – olvasható a csapat vezetőjének, Eva-Maria Pietzsch-nek a nyilatkozata a klub honlapján. – Pénz nélkül azonban nehéz lesz. Akár két lépcsőt is léphetünk hátra – utalt Pietzsch az esetleges visszasorulásukra.

Mit is tudnánk mi innen Magyarországról hozzátenni? Legfeljebb üzenhetjük a potenciális német szponzoroknak, hogy ugyan nézzék meg ezt a képet, hát nem lenne érdemes támogatni a lányokat?
Forrás: HírExtra/dresdenerssv.de
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását