2024. április 25. - Márk

Kern András lopja a színházi kellékeket?

Ez nem azt jelenti, hogy a népszerű művész elhagyja a színészi pályát, épp ellenkezőleg. Egy új darab kedvéért bújik a díszletekért felelős munkás bőrébe, akinek a színház az élete.
2008. május 19. hétfő 11:34 - Hírextra
- A színház az életem. Ezzel foglalkozom negyvenvalahány éve, sőt, mivel gyerekszínészként kezdtem, összeadva z nagyon sok már - mesélte Kern András a Reflektornak.

András a kedvünkért ellátogatott a színház kelléktárába, ahol egyébként nem túl gyakori vendég. A színpadi tárgyakat viszont annál jobban ismeri, hiszen azok szerves részei a színészek munkájának.

András magánemberként is vonzódik a szép tárgyakhoz. Lakását számos ócskapiacon és régiségboltban vásárolt darab díszíti. De, hogy a kellékeknél maradjuk, a színész elárulta, hogy egyszer hazavitt egyet.

- Egy szép kis hamutartót. Azt hiszem 30 évvel ezelőtt loptam el, de lehet, hogy nem elloptam, hanem elkértem, megvettem, vagy kifizettem. Mindenesetre az ott van nálunk a lakásban. Nem azért szerettem meg, mert az én kellékem volt, hanem mert egyszerűen szép volt.

Hogy milyen is egy kellékes nagy színházi pillanata, azt nyáron már láthatják a nézők Pesten és vidéken, de a darab igazi premierjére szeptemberig várni kell.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását