2024. április 27. - Zita

Botrány! Boros rávágta az ajtót Bochkorra!

A népszerű rádiósok élő adásban vesztek össze. Boros Lajos még a stúdióból is kirohant. S hogy min kaptak hajba? Erre egyikük sem tud magyarázatot adni.
2009. április 23. csütörtök 14:14 - HírExtra
Az eddig is köztudott volt, hogy a népszerű Bochkor-Boros páros két tagja a civil életben nem igazán kedveli egymást, viszont ennek ellenére együtt dolgoznak már évek óta a Sláger Rádiónál.

A külvilág előtt mindig megtartóztatták magukat. Egészen a tegnapi napig. Akkor ugyanis példátlan eset történt a Bumeráng című műsor reggeli adásában.

A vitát a Gettómilliomos című film indította el, amelynek kapcsán terítékre került Boros anyagi helyzete. Bochkor megjegyezte, hogy műsorvezető társának könnyű gyermekkora volt, hiszen szülei "libamájjal etették". A műsor során ettől fogva folyamatosan élcelődött ezen: újra és újra előhozta a témát, ami Boros Lajos számára egyre kellemetlenebb volt, mert mint mondta: "ennek mögöttes tartalma is lehet".

Bochkor azonban nem értette, vagy nem akarta érteni, hogy Borosnak mi a baja a libamáj emlegetésével, és tovább forszírozta a dolgot, ezért Borosnál az adás kellős közepén elszakadta cérna és az ajtót bevágva maga mögött kivonult a stúdióból, magára hagyva az értetlenkedő Bochkor Gábort. 

Szerencséjükre a műsort ezzel nem nagyon szakították meg, mert a hírek és a reklámblokk áthidalta a kínos helyzetet.

Egy jó negyedóra múlva végül Boros lecsillapodott és visszatért a stúdióba és elnézést kért a hallgatóktól. 

Az adás során az egyik hallgató sms-ben azt kérte Bochkortól, hogy kérjen bocsánatot Borostól. Az üzenetet Bochkor felolvasta és hozzátette: 

"Be van készítve nálam egy bocsánatkérés, de magyarázza már meg valaki, hogy miért kell bocsánatot kérnem?"

Erre megint feszült lett a hangulat és az maradt egészen a műsor végéig.

"Egyelőre nem tudom megmagyarázni a történteket. Még végig kell rágni magamban ezt a dolgot. Nem szoktam így kirohanni, ez számomra is felfoghatatlan" – kommentálta Boros Lajos az esetet.

Ki érti ezt?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását