2024. május 5. - Györgyi

Szenzáció! Győzike elárulta élete álmát

Gáspár Győzike végre megosztotta velünk, hogy mit szeretne a legjobban az életben. A vágy megvalósításával is jól halad, közel van a beteljesülés.
2009. április 22. szerda 09:59 - HírExtra
Bár lehet, hogy végül mégis meghiúsul.

Győzike vágya, hogy találkozzon a népszerű focistával, David Beckhammel, de lehet, hogy ez mégsem fog össszejönni. A népszerű roma énekes ugyanis tegnap délelőtt leszédült egy létráról otthonában, és annyira összezúzta magát, hogy most még kérdéses az, hogy jelen tud-e lenni a ma esti Milan–Magyarország barátságos mérkőzésen, ahol az előzetes várakozások szerint az angol klasszis is játszani fog.

Győzike az egyik bulvárlapnak szomorúan nyilatkozott a történtekről:

„Hetek óta számolom visszafelé a napokat, amióta tudom, hogy találkozhatok David Beckhammel. Most azonban homok került a gépezetbe: leestem otthon a létráról, és összezúztam magam. Szegény embert az ág is húzza, én meg még a lábamat is.

Szerencsére nem tört el egy csontom sem, de óriási kínok gyötörnek: sajog a lábam és a derekam. Ki sem tudok egyenesedni. Muszáj villámgyorsan felépülnöm, hogy ott lehessek a szerdai Milan–Magyarország mérkőzésen, és a protokollvacsorán a szállodában.

Teletömtem magam fájdalomcsillapítóval, gyógyvízzel is kezelem magam, és már egy csontkovácsot is hívattam, hogy helyre pattintsa a derekamat. Fohászkodom a jóistenhez, hogy a meccs után találkozhassam David Beckhammel”.

Vajon összejön a nagy találkozás?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

józsef
2009. április 22. 13:14
Ki ez a győzika ? aztmondják zenész mijen hagszeren játszik? énekes azóta keresem a kutyámat amióta meghallota győzika hangját aki meg e földön megtalálja jutalmat kap.
ferooo1
2009. április 22. 12:33
tudtam hogy kamu pont egy ilyen bohocot engednek közelükben szörnyü egy család bele nézegettem a showba de miert nem számoltak fel egy roma telepet ebből a pénzből ezen csak ők szorakoztak nem is értem mit beszélnek miért nem feliratozzták
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását