2024. április 29. - Péter

Botrány! Győzike ezt nem úszhatja meg: börtönbe kerülhet!

Vesztegetésen kapták Győzikét! A népszerű showman a minap tilosban parkolt, de ezért a bírságot nem akarta kifizetni, inkább megvesztegette volna a parkolóőrt.
2009. április 15. szerda 11:59 - HírExtra
Meg akart kenni egy bírságoló parkolóőrt Gáspár Győzike, de alaposan melléfogott. A showman a Viasat3 álruhás riporterét, Papp Gergőt próbálta megvesztegetni.

Győzike fennakadt Pimasz Úr horgán. A Viasat3 rejtett kamerás műsorában az álruhás riporter, Papp Gergő parkolóőrnek maszkírozta magát, hogy leleplezze a budapesti parkolás körüli visszaéléseket. A véletlen úgy hozta, hogy Gergő büntetőcédulát rakott egy belvárosi étterem előtt parkoló luxusjárgánynak a szélvédőjére is.

A jármű tulajdonosa néhány perc múlva érkezett meg, s mindenkinek hatalmas meglepetést okozott, mert a népszerű énekes és showman, Gáspár Győzike volt.

Győző először meg akarta vesztegetni a parkolóőrt, majd hirtelen észrevette a rejtett kamerát és ekkor haragra gerjedt. Kemény szavakkal fenyegetőzni kezdett.

Az egyik stábtag a Borsnak nyilatkozva elmondta:

„Megdöbbentünk, amikor megláttuk, hogy Győzike lép az autóhoz. Először jópofáskodott Gergővel, és kérte hogy ne büntesse meg. Azt mondta, biztosan meg tudják valahogy másképp oldani a dolgot. Gergő persze hajthatatlan volt, és elmondta, hogy mindenkinek jegyet kell vennie, ezért meg fogja büntetni. Győző ekkor vette észre, hogy messziről kamerák figyelik. Rájött, hogy műsorban szerepel, amitől nagyon ideges lett. Győzi magából kikelve fenyegetőzött, hogy letiltatja az adást, s ezt levélben is megerősítette.”

„Két hete valóban kaptunk egy faxot, melyet Gáspár Bea és Győző írt alá. Ebben leírják, hogy nem járulnak hozzá a felvételek közléséhez. A napokban jogászaink segítségével megvizsgáljuk a felvételeket, majd ezután döntünk arról, hogy a kérdéses nyersanyag szerepelni fog-e a Pimasz Úr április 26-i adásában” – nyilatkozta Varró Balázs, a Viasat3 PR-vezetője.

Természetesen az ügy főszereplőjét, Győzikét is megkérdezte a bulvárlap, de ő csak egy pár szóval kívánta kommentálni a történteket:

„Ehhez a szar produkcióhoz nem akarok asszisztálni.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ólzsáL
2009. április 24. 22:51
„Ehhez a szar produkcióhoz nem akarok asszisztálni.”

A mondat érthetetlen, mert csak szar " prodokció-ban " szerepel, a gyerekeit nem neveli, családapának szégyen.
ólzsáL
2009. április 24. 22:40
Nem népszerű, nem énekes és nemshowman!!

Az ORTT-nek már rég le kellett volna tíltania.

Bekötettlen biztonsági öv és vezetés közbeni telefonálás miatt a rendőrségnek hivatalból eljárást kellett volna indítania, mivel felvétel van róla.

A támadó elől menekülő egyébként bunkó riporter ellen a rendőrség eljárást indított.
Ez a BUTA, -és ez a legnagyobb baj-, neveletlen, gyáva, nagypofájú, nagyképű, beképzelt, bunkó miért más????
Ámonné
2009. április 23. 17:19
Pontosítsunk: Nem népszerű, de sajnos a médiának köszönhetően ismert ez a szóbanforgó szélhámos bunkó. Remélem, egyszer oda kerül, ahova való.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását