2024. május 4. - Mónika, Flórián

Az igazság! Kiderül, mi áll Zalatnay Cini ingatlanügye mögött!

Zalatnay Cini most éppen nincs börtönben. Hitelezői szerint azonban most is ügyeskedik. Mi áll Zalatnay újabb zavaros ügye mögött?
2009. április 21. kedd 11:59 - HírExtra
Az alaphelyzet nem túl bonyolult: Zalatnay békésen éli a börtönviselt, kiöregedett énekesnők mindennapi életét tárnoki házukban lányával, Nixivel. Vagyis a ház a lánya nevén van – mint azt tegnap már megírtuk, a Blikk szerint 30 milliót ér az ingatlan. Ügyeskedés? A hitelezők kijátszása? Vagy csak a lányának szerette volna megteremteni a biztos jövőt? Mindenesetre a hitelezők zsiványságot sejtenek a háttérben.

– Komjáthynéval találkoztam pár nappal ezelőtt a Joshi Bharat című műsorban – nyilatkozta a Blikk című bulvárlapnak Zalatnay. – A felvételen megígérte, hogy soha többet nem fog az újságokon keresztül támadni. Korábban ugyanis kijelentette, hogy tönkre fog tenni – tette hozzá az énekesnő.

Zalatnaynak természetesen az fáj a legjobban, hogy mindezzel nem őt, hanem lányát támadják a „jóakarók”.

– Nem szeretném, ha Nixi miattam kerülne kellemetlen helyzetbe – sírta el bánatát a bulvárlapnak Zalatnay Sarolta. – Volt elég baja, amikor nem voltam mellette. Én énekesnő vagyok, fergeteges koncerteket adok, jó lenne, ha végre a szakmai sikereimre figyelnének ennyire – panaszkodott a valóban csodálatos és megbecsülendő életművel rendelkező énekesnő.

Cini persze azt is elmondta, hogy szerinte ő bizony már keményen megbűnhődött mindenért. Sőt hozzátette: talán egyszer önmagának is meg tud majd bocsátani.

Még valami: Cini egyik „jogi tanácsadója” elmondta, hogy a kérdéses ingatlant Cini lánya vásárolta meg, mégpedig banki hitelből.

Na ja, egy sima gimnazistának csak úgy szórják a hiteleket a bankok…

„Nem vagyok én apáca”…

Hát nem. Az apácáknak ugyanis van hol lakniuk: a zárdában. Cini azonban úgy látszik hajléktalanná vált…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. április 22. 12:27
szegény lány szépet tanul ettöl a börtön viselt bűntetett előéletü valakitől bűncselekmény van a háttérben akkora hitelt becsűletes uton egy gimnazista gyerek nem kap banktól főleg válságban mikor a bankokat segiti az állam mit lép fel a közügyektől hogy nem tiltották el hogy van vállalkozoija mi folyik itt az egész furcsa ilyen erkülcsileg bukott valakit nem szabadna engedni fellépni mutogatni kit érdekel már
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását