2024. április 29. - Péter

Egy párt, egy program: válságkezelés

Magyarországnak egyetlen válságkezelő programja van, az, amelyet vasárnap jelentett be Bajnai Gordon miniszterelnök, és ezt a programot szakmailag senki nem támadta - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője vasárnap az MTI-nek, reagálva a Szijjártó Péter (Fidesz) által elmondottakra.
2009. április 20. hétfő 08:25 - HírExtra
A Fidesz szerint a miniszterelnök által bejelentett csomag brutális, felhatalmazás nélküli, amely intézkedések családok tíz- és százezreit fogja lehetetlen helyzetbe hozni. "Egy soha, senki által semmire meg nem választott, ennél fogva illegitim miniszterelnök bejelentette, hogy mindenfajta felhatalmazás nélkül lenyomja az emberek torkán a minden eddiginél brutálisabb megszorításokat tartalmazó MSZP-csomagot" - fogalmazott a Fidesz elnöki stábjának vezetője sajtótájékoztatóján. Szijjártó Péter közölte: míg az MSZP-kormány a megszorításokban gondolkodik, ami rossz irány, addig a Fidesz gazdaságpolitikájában a gazdasági növekedésen van a hangsúly.

Nyakó István közölte: a program nem ígér, szépet, jót, ez a program igazat mond. Hozzátette: nem ígéri azt, amit a Fidesz a mai napig sejtet és ki is mond, hogy "megszorítások nélkül is menni fog". De a csomag nem csak megszorításokról szól - folytatta a politikus -, hanem gazdaságélénkítésről is, és e program végrehajtása biztosíthatja Magyarország talpon maradását. Hozzátette, a programot az MSZP támogatja.

Nyakó István hangsúlyozta, hogy a programot szakmailag senki nem támadta, még a Fidesz sem, így nincs szemben vele más, csa
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását