2024. április 29. - Péter

Összeomláshoz vezet az MSZP-SZDSZ szövetség?

A régi-új, MSZP-SZDSZ-koalíció az összeomlás koalíciója lesz, amely elvezethet az ország pénzügyi és szociális összeomlásához - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Budapesten, a párt európai választási programalkotó vitasorozatának konferenciáján, pénteken.
2009. április 17. péntek 15:40 - HírExtra
Orbán Viktor szerint megszületett a reménytelenség koalíciója, mint fogalmazott, a "Reménytelenség bt.", amelyben a beltag lett a kültag, a kültag pedig a beltag, de ettől a társaság maradt az, ami volt.

Hangsúlyozta: Magyarország legnagyobb problémája nem a pénzügyi egyensúly, hanem az, hogy hiányzik egymillió legális munkahely.

Szerinte az új kormánynévsor 88 százalékban olyan személyekből áll, akik benne voltak korábbi kormányokban is. "Volt cirkusz, komédia, de ezeken a trükkökön már mindenki átlát: ugyanazok ugyanazt folytatják tovább, amit eddig is csináltak" - mondta.

Azzal összefüggésben, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságában Ficsor Ádám titokminiszter-jelölt nem kapta meg a többségi támogatást, Orbán Viktor úgy fogalmazott: senki sem gondolhatja komolyan azt, hogy egy 28 éves fiatalember, a korábbi miniszterelnök kabinetfőnöke komolyan aspirálhat e posztra.

Ennek a kísérletnek véleménye szerint egyetlen értelme van: az, hogy Gyurcsány Ferenc benne lehessen a"régi-új kormányban", az egyik legfontosabb pozíción keresztül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

hederg
2009. április 17. 17:55
Ez a parasztgyerek,bocs a földmüvesektől,ez már teljesen begárgyult.
Jó lenne halálnak.Minden napra beigéri jövök.
Zemberek.Nem tudom iszik,gyógyozik vagy vegyesen csinálja.Nem ismerem az orvosát.Közveszélyes,azért főleg mert az országra nézve szörnyü ez a pacák.
Nem látják a Fidesznyikek,vagy kuss van.
yamayama
2009. április 17. 16:26
Savanyú a szőlő? Hihetetlen, mennyire görcsölnek a bársonyszékekért. Majd úgy járnak, mint 2002-ben, amikor biztosra vették a győzelmet és az MSZP 2/3-os többséggel győzött.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását