2024. április 29. - Péter

Mesterházy hisz a verseny erejében

Abba a generációba tartozom, amelyiknek már folyamatosan versenyezni kellett, az én életemben ez természetes - mondta Mesterházy Attila annak kapcsán, hogy Veres János személyében kihívója akadhat az MSZP frakcióvezetői posztjára.
2009. április 16. csütörtök 21:46 - HírExtra
Az MSZP frakcióvezető-helyettese a csütörtöki frakcióülés után újságíróknak hangsúlyozta: eddigi politikai pályája is arról szólt, hogy minden pozícióját versenyben nyerte el, így történt az alelnökké válása is.

"Egy demokratikus pártban ez természetes, örülök, hogy nálunk nem úgy történik ez, mint a legnagyobb ellenzéki pártban, ahol a pártelnök kijelölheti, hogy kit tart alkalmas frakcióvezetőnek" - fogalmazott Mesterházy Attila.

Az MTI több szocialista politikustól csütörtökön megtudta, hogy Mesterházy Attila mellett Veres János is kapott jelölést az MSZP frakcióvezetői posztjára a munkacsoportoktól.
Lendvai Ildikó többek között azzal a feltétellel vállalta a pártelnöki felkérést, hogy ha a frakcióvezetői posztról leköszön, akkor helyette Mesterházy Attila jelenlegi frakcióvezető-helyettest választják meg a képviselőcsoport vezetőjének.

Az MTI úgy értesült, hogy a leköszönő frakcióvezető kongresszusi bejelentésének ellenére, a frakció több munkacsoportja is jelölte a tisztségre Veres János távozó pénzügyminisztert. Az információk szerint egyes munkacsoportok csak Mesterházy Attilát, mások csak Veres Jánost támogatják, míg vannak olyanok, amelyek mindkét politikus jelölésére javaslatot tettek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását