2024. április 27. - Zita

Botrány! Vágó Istvánt betámadták!

Vágó István szerint ő köztiszteletben álló, le akarják járatni, s mindent megtesznek azért, hogy neki rossz legyen. Állítólag azért, mert Vágó bunkó módon vádaskodott.
2009. március 27. péntek 11:30 - HírExtra
„Vágó István úgy érzi, hogy bosszúhadjárat indult ellene. Tegnap ugyanis valaki olyan tartalmú levelet juttatott el a Borshoz, amely szerint a kvízmester a gazdasági válság közepette sok millió forintért leszerződött a TV2-höz. Vágó cáfolja ezt, és sejti, hogy ki próbálja lejáratni a nyilvánosság előtt” – a mondat a Borstól származik.

És ha nem zörög a haraszt? Vágó máris gyanús.

„Vágó István néhány hete távozott az RTL Klubtól. Azóta megy a találgatás: vajon melyik csatornán folytatja majd a pályafutását. A. József tegnap levelet írt szerkesztőségünknek, amelyben biztos hírforrásra hivatkozva állítja, hogy a kvízmester csillagászati összegért, havi tízmillió forintért leszerződött a TV2-höz. Vágó István felháborodva cáfol. – Ez természetesen nem igaz – kezdte Vágó. – Tudomásom szerint ilyen magas összeget egyetlen televíziós sem kap hazánkban.”

Még jó, hogy nem K. István, vagy N. László. Na de most jön csak a csattanó, mert Vágó tudja, hogy kiről van szó. Olvassuk csak tovább:

„ma Magyarországon hatalmas pénzek bedobásával könnyen lehet gyűlöletet kelteni valaki ellen. Az illető, aki szerintem a levelet küldte, bosszút akar állni rajtam. Ő az, aki annak idején elhíresztelte azt a légből kapott történetet, hogy európai parlamenti képviselőnek készülök. Akkor én számtalanszor próbáltam elérni, hogy tisztázzuk a dolgot, de nem sikerült. Később a 168 órában közöltem a véleményemet róla, miszerint ő egy botcsinálta újságíró.”

De ez már a régmúlt!

„Gondolom, ez nem tetszett neki, és bosszúhadjáratot indított ellenem. Ez a tökéletes példa arra, hogy egyesek mit meg nem tesznek azért, hogy köztiszteletben álló embereket lejárassanak – magyarázta Vágó István, aki arról nem kívánt nyilatkozni, hogy hol folytatja pályafutását. Ez nem is csoda, hiszen értesüléseink szerint Vágó István RTL Klubos szerződésében kikötötték, hogy távozása után fél évig nem dolgozhat más csatornánál. Talán ez az oka annak is, hogy a TV2-nél sem bőbeszédűek ebben az ügyben.”

„Semmilyen Vágóval kapcsolatos hírt nem szernék kommentálni, de azt általában elmondhatom, hogy az említett összeg irreális, a TV2 képernyősei megközelítőleg sem keresnek ennyit – válaszolta megkeresésünkre Magyar Rita, a csatorna szóvivője.”

Na, akkor megnyugodtunk, hogy nem fizetnek havi tízmilliót. Még a végén Vágó is kilöveti magát az űrbe, hogy Charles Simonyi.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását