2024. május 5. - Györgyi

Botrány! Irtózatos harc Molnár Anikó és Hajdú Péter között!

Irtózatos veszekedés a josisóban, amit kicenzúrázott a tévé. Két celeb, Molnár Anikó és Hajdú Péter intézte a dolgait kultúrember módjára.
2009. március 25. szerda 08:45 - HírExtra
Bors: Kamerák előtt ugrott egymásnak Molnár Anikó, és Hajdú Péter. A két sztár indulatai Joshi Bharat műsorának felvételén szabadultak el. Olyannyira, hogy híreink szerint a műsorvezető már nem tudta kézben tartania a vitát. A TV2 úgy döntött, hogy nem adja le a műsort, amely ma került volna adásba. A csatorna közleménye szerint azért vállalhatatlan a felvétel, mert nyíltan reklámozza az Anikóról szóló könyvet.

HírExtra: két értelmes ember a nyilvánosság előtt intézi vitás ügyeit. Mindenki számára példaképek lehetnek.

Bors: Molnár Anikó meghívást kapott Joshi Bharat műsorába, a felvételt azonban sohasem láthatja a nagyközönség. A TV2 szerint azért nem, mert a vendégek túl sokat beszéltek Anikó hamarosan megjelenő könyvéről.

HírExtra: a bugyijáról kellett volna, bár az nem bír újdonságértékkel.

Bors: Anikó “meglepetés vendége” Hajdú Péter volt, aki pillanatok alatt összeveszett a Nagy Ő-vel.
– Amikor Anikó az Esti Frizbiben nálam vendégeskedett, Havas Henrikkel együtt kíméletlen őszinteséggel nevesítették a könyvben szereplő szeretőket. – mesélte Hajdú. – Ehhez képest Joshinak már azt mondta Anikó, hogy senkit sem nevez meg, csak egy Bridget Joneséhoz hasonló naplót írt. Ekkor szembesítettem azzal , hogy az Esti Frizbiben röpködtek az olyan nevek, mint Bochkor Gábor, Klauszman Viktor és Kammerer Zoltán . Ezt álságosnak tartom. Azt sem titkoltam, ízléstelennek tartom, hogy a volt szeretőkről könyvet írt, és ezzel keres pénzt.

HírExtra: ha valaki nem lett egy géniusz, mivel keressen pénzt? Atomfizikával? Furcsa az, hogy ez valakit is érdekel…

Bors: A csatorna hivatalos közleménye szerint azért nem kerül adásba a felvétel, mert túl nagy hangsúlyt, és ezzel komoly reklámot kapott a könyv.
– Több szakemberrel is megnézettük az adást, és egyértelmű véleményük volt, hogy az ORTT – től komoly büntetésre számíthatnánk, ha adásba kerülne – nyilatkozta lapunknak Molnár Zsófia a Joshi műsorának sajtósa.

HírExtra: szegény szakemberek, miket kell nézniük…

Bors: Anikó lapunktól értesült arról, hogy a viharos beszélgetés nem kerülhet képernyőre.
– Én teljesítettem a feladatomat, amire a TV2 felkért. – Nagyon jót beszélgettünk Joshival, kimondottan élveztem a társaságát. Szóba került a könyv, amit Havas Henrik ír rólam, és az is, hogy milyen pasira vágyom, kivel tudnék igazán boldogan élni. A hangulat csak akkor változott meg gyökeresen, amikor Hajdú Péter is bejött a stúdióba – mondta szűkszavúan Anikó.

HírExtra: oh, nah. Most már egy egész ország tudja, hogy Molnár Anikó milyen pasira vágyik. Közszolgálati közleményt hallottak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását