2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ronaldo: csak a győzelem a fontos

Csak a győzelem elfogadható a magyarokkal azonos csoportban szereplő portugál labdarúgó-válogatott számára a szombati, Svédország elleni hazai világbajnoki selejtezőn.
2009. március 26. csütörtök 17:07 - HírExtra
Ezt Cristiano Ronaldo jelentette ki, miután a legutóbbi Eb-n és vb-n is elődöntős gárda utolsó három mérkőzésén nem tudott nyerni a kvalifikációs sorozatban. A Málta elleni győztes nyitányt követően a portugálok kikaptak otthon a dánoktól, majd két gólnélküli döntetlen következett Svédországgal és Albániával szemben.

"Úgy érzem, a Finnország ellen februárban 1-0-ra megnyert barátságos meccs volt a fordulópont. Arra a győzelemre hatalmas szükségünk volt, mert előtte bizonytalanok voltunk, mivel elmaradtak a várt eredmények" - mondta a Manchester United aranylabdás támadója.
Carlos Queiroz szövetségi kapitány sem kongatja még a vészharangot:

"Ez egy maratoni verseny és csak a végén derül ki, hogy melyik csapat nyeri meg. Magabiztosak vagyunk és hisszük, hogy ez a mi évünk lesz" - mondta a szakvezető egyetértve játékosával, aki szerint ezúttal sokkal jobb hangulat uralkodik az edzőtáborban.

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerdai sajtótájékoztatóján kiállt azon korábbi véleménye mellett, hogy a csoport legerősebb tagja Portugália, továbbá elárulta, hogy reményei szerint döntetlen születik a szombati, portói összecsapáson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását